Lovitură sub centură pentru Bianca! Laurențiu a chemat o altă concurentă în camera roșie: „A făcut Bianca ceva greșit?”. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iun 2023, 08:32

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu face un gest care a deranjat-o destul de tare pe Bianca, cel puțin din ce se vede pe imagini.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu are ocazia de a chema o fată în camera roșie. Spre surprinderea tuturor, acea fată nu este Bianca, ci o altă concurentă din emisiune.

Laurențiu a chemat o altă concurentă în camera roșie

Mâine, Laurențiu decide să o cheme pe Cristina în camera roșie, deși așteptările erau ca Bianca să fie cea solicitată, dat fiind faptul că între ea și Laurențiu părea că se înfiripă ceva. 

„Hai, draga lui tati, că tu ne salvezi pe toți care suntem indeciși”, a spus Laurențiu, când Cristina a intrat în camera roșie.

Citește și: Robert o întreabă pe Mihaela dacă vrea să fie iubita lui, iar ea oferă un răspuns neașteptat: „Mi-e un pic foame”. Cadoul primit a emoționat-o

„Deci nu cred!”, a răspuns Cristina, văzând cine a chemat-o în încăpere. 

„Ce părere ai de decizia lui Laurențiu?”, a întrebat-o Ionuț pe Bianca.

De ce nu a chemat-o Laurențiu pe Bianca în camera roșie

Aflați în camera roșie, Laurențiu și Cristina au început să discute despre Bianca. Concurentul pare că nu mai crede că Bianca l-ar plăcea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu mai știu dacă eram bine până săptămâna trecută, dar oricum a ieșit un material pe TV în care eu ziceam că nu aș accepta niște chestii ce i le-a făcut ea (n.r.: Bianca) lui Alex. Zici că s-au schimbat rolurile, la un moment dat ea nu mă credea că îmi place de ea, acum eu nu o cred și, când am venit la voi în casă cu sora mea, emoțiile nu le poți controla și chiar am simțit atunci că îi pasă și cumva, fără să vreau, a venit și de la mine același lucru”, i-a

mărturisit Laurențiu Cristinei.

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Andreea Mantea a fost și ea surprinsă de faptul că Laurențiu nu a chemat-o pe Bianca în camera roșie, motiv pentru care l-a întrebat dacă i-a greșit concurenta cu ceva.

„Laurențiu, a făcut Bianca ceva greșit?”, a întrebat Andreea Mantea.

„Nu cred”, a răspuns Laurențiu.

„Și cu toate astea tind să cred că da, pentru că n-ai chemat-o în camera roșie”, a mai zis Andreea Mantea.

Aflați ce se va întâmpla în continuare mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?