Lovitură sub centură pentru Lorena! Laurențiu nu își mai dorește o relație cu ea: "E decizia mea!"Aflați ce se va întâmpla, marți, 25 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2023, 21:20
Foto(4)

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu îi dezvăluie Lorenei ce crede despre relația lor.

Marți, 25 iulie, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D. Concurenții vor avea parte de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație, care de multe ori le provoacă dificultăți mai ales celor care au deja o relație în cadrul show-ului. După ce în ediția precedentă Laurențiu a fost invitat în camera roșie de noua concurentă, Catinca, care i-a mărturisit că îl place, tânărul a decis să-i spună Lorenei ce crede despre ralația lor.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Ce băiat i-a atras atenția: "Nu mi-e frică să iubesc!"

Lovitură sub centură pentru Lorena! Laurențiu nu își mai dorește o relație cu ea: "E decizia mea!"

Marți va fi o ediție agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească.

Lorena va trece prin momente dificile, după ce Laurențiu îi mărturisește că nu mai vrea să formeze un cuplu cu ea.  Concurentul consideră că dacă se plăceau amândoi cu adevărat și considerau că se potrivesc, altfel era parcursul lor în emisiune.

Laurențiu:  ''Îmi place de tine, îți spun foarte sincer, doar că dacă ne plăceam sau consideram că suntem așa potriviți unul pentru celălalt, altul era parcursul nostru și altfel eram noi în ziua de azi.''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lorena:'' Ieri ai spus că eu sunt ceea ce trebuie și ți-ai dori să mergem în continuare și acum spui ceva diferit.''

Laurențiu:'' Ce ai vrea, de la primul semn de întrebare să pun stop?'' 

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Bianca îl va invita pe Laurențiu la dans! „Vino să dansezi cu mine ultimul dans!” 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de marți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 25 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.