Lovitura teribila pentru Gulperi! Afla ce se va intampla la procesul de custodie al celor trei copii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 dec 2019, 11:06
video Foto(4)

Verdictul judecatorului cade ca un trasnet asupra lui Gulperi, care a incercat din rasputeri sa isi apere copiii.

Citeste si: Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", anunt uluitor! Iata cum si-a surprins fanii frumoasa actrita!

Citeste si: Burak Ozcivit, Fahriye Evcen si fiul lor, Karan, prima imagine impreuna, in mediul online! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit micutul de la ambii sai parinti!

Citeste si: Cine este Kader, din serialul „Gulperi”? Actrita, schimbare radicala a profesiei, dupa ce a lucrat ca inginer alimentar in cadrul unui Minister! „Schimbarea carierei la 25 de ani m-a speriat teribil”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.