Loviturile primite PUTEAU SA O OMOARE! Vezi cum se simte Alexandra Stan si de ce sunt ingrijorati medicii pentru ea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:36

Desi au trecut 3 zile de cand spune ca a fost batuta crunt de impresarul ei, Alexandra Stan este inca nevoita sa ramana in spital.

Are probleme cu ochii si cu rinichiul de la loviturile primite. Ce este si mai grav este ca acel rinichi, care este si singurul pe care il are, se pare ca este marit dupa bataia pe care a primit-o.

 

De asemenea, munca si evenimentele din ultima vreme au distrus-o pe Alexandra nu numai fizic, ci si psihic, spun specialistii, care i-au recomandat sa faca o pauza prelungita pentru a se reface complet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Artista a declarat astazi ca intr-adevar simte un oarecare disconfort, insa a subliniat ca starea ei de sanatate este sub control.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.