Lower Stan, haituit dupa ce l-a batut pe Florin Salam! Ce amenintari primeste de la un clan periculos de interlopi: "Trebuie sa platesti!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 31 oct 2018, 10:37

Lumea manelelor a trait un adevarat soc dupa ce duminica, la o nunta din Italia, Florin Salam a fost agresat de unul dintre invitati.

In timp ce canta si rostea dedicatii primite de la nuntasi, manelistul a fost lovit cu un croseu in plina figura de Lower Stan.

Ulterior acesta si-a cerut scuze pe Facebook pentru ceea ce a facut, motivand ca nu si-a dat seama de gestul nepotrivit pe moment, din cauza ca era "beat si drogat".

"Eu sunt baiatul cu accidentul de aseara cu Salam. N-am nimic cu el.

Îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam. El e nasul nostru de familie. Sa tineti cont ca n-am avut nimic cu Salam. Nicio problema. Am fost numai prieteni.

"N-am avut divergente. Am fost baut, drogat, n-am stiut de capul meu ce fac. Sa tineti cont ca eu pe Salam il iubesc. Si e familia noastra.

Cu mesajele pe care le trimiteti, va rog sa va opriti. Nu am nimic cu Salam. Trebuie sa ne intalnim acum si sa-mi cer scuze de la el", a fost mesajul lui Lower Stan.

Se pare insa ca aceste scuze nu sunt de ajuns. Potrivit cancan.ro, Lower Stan este vanat acum de un clan de interlopi care i-au cerut sa plateasca suma de 100.000

de euro pentru gestul pe care l-a facut.

Lower le-ar fi transmis ca nu are acesti bani, insa interlopii i-au spus ca il vor imprumuta, atasand la imprumut o dobanda "consistenta": "Trebuie să ne platesti pentru ce i-ai făcut lui Salam".

Zvonurile spun si ca Florin Salam i-ar fi cerut o despagubire consistenta lui Lower Stan pentru cele intamplate: aproximativ 300.000 de euro.