Luase o doza mai mare de pastile de dormit, insa intre timp apucase sa isi comande ceva pe internet!  Prietenul lui si-a batut joc de el si a postat totul pe Facebook

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 04:25

Nu putea sa doarma si a luat cateva pastile de somn. Pana sa se aseze in pat, barbatul a facut o sesiune de cumparaturi online si a cheltuit peste 3000 de dolari.

Se pare ca nu a fost atent la firma de la care voia sa isi faca cumparaturile si a ajuns sa isi achizitoneze un yak, mai precis o specie de bou tibetan care costa nici mai mult nici mai putin de 2687 de dolari, plus 389 de dolari livrarea.

Noroc ca a reusit sa anuleze comanda cu ajutorul cardului de credit. Prietenul lui a postat factura pe internet ca mai multi oameni sa se amuze de incident.

Plus ca barbatul a recunoscut ca nici nu avea spatiu sa creasca un asemenea animal, locuind intr-un apartament alaturi de cainele sau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: