„Luase și copilul să îl omoare” Detalii înfiorătoare despre crima de la Buzău! Bărbatul care și-a ucis soția din gelozie ar fi intenționat să-l omoare și pe copil

Editor Web: Redactia KANAL D

Soțul ucigaș ar fi intenționat să îl omoare și pe copilul lor

Sursa: Facebook

Diana, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă cu bestialitate de soțul său, sub ochii nevinovați ai copilului lor de doar 2 ani.

Bunica băiatului, îngrozită de cele întâmplate, a povestit că bărbatul ar fi intenționat să-l omoare și pe copil, însă a reușit în ultima secundă să-l salveze.

Citește și: Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”

Cei doi pozau într-un cuplu fericit

Cei doi erau căsătoriți de patru ani și păreau un cuplu fericit.

În această vară, Diana a decis să muncească pe litoral, ceea ce a stârnit furia soțului său extrem de gelos. Deși acesta nu a fost de acord cu plecarea, Diana a insistat și a mers să lucreze. Ieri, ea a profitat de câteva zile libere pentru a-și vizita copilul.

„În poza pe care o vedeți păreau o familie fericită. Când erau singuri, nu știu. Gelozia… A spus că nu pot să trec peste treaba asta, că a plecat de lângă mine.

Avea impresia că este cu altcineva, cu alt bărbat în Constanța"
, spune Iuliana Dinu, mama femeii ucise.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Când a ajuns acasă, soțul a chemat-o în spatele casei sub pretextul că vrea să-i vorbească. Fără nicio avertizare, bărbatul a atacat-o sălbatic cu un topor, ucigând-o pe loc în fața băiețelului. După ce a comis crima, bărbatul a așteptat poliția în fața porții casei.

Am auzit o bubuitură. A plâns copilul și am crezut că l-au ciupit găinile, dar soacra mea s-a dus şi a strigat.

Marilena, vino repede că a omorât-o", spune Mariana Dinu, mătușa femeii ucise, potrivit Observator.

Bărbatul ar fi fost drogat în momentul crimei

Rudele Dianei sunt convinse că soțul a premeditat crima. Cu câteva zile înainte, el ceruse ca fiul să rămână în grija lui pe durata absenței mamei, deși copilul fusese lăsat în grija unei străbunici. Cererea sa fusese acceptată de Protecția Copilului.

Surse din anchetă au dezvăluit că, în momentul reținerii, bărbatul a ieșit pozitiv la droguri. Individul a fost arestat și este acuzat de omor prin cruzimi și acum riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.

Citește și: Cine este Diana, tânăra ucisă de iubit cu toporul, chiar în fața copilului lor de doi ani. Familia fetei crede că atacul ar fi fost premeditat

Copilul a fost preluat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!