Luca, băiatul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit cu fosta gimnastă Asiana Peng: „Casă de piatră, vă iubesc”

Autor: Cristina Mocanu

Luca Reghecampf s-a căsătorit cu Asiana Peng

 
Sursa: facebook.com Asiana Peng

Luca Reghecampf s-a căsătorit sâmbătă, 31 august, cu fosta gimnastă Asiana Peng.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, s-a căsătorit civil cu fosta gimnastă Asiana Peng, după o relație de mai mulți ani. Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie intimă și plină de emoție.

Luca Reghecampf s-a căsătorit cu Asiana Peng

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, a făcut pasul cel mare în viața sa personală, căsătorindu-se civil cu iubita sa de lungă durată, Asiana Peng.

Cei doi au oficializat relația după mai mulți ani petrecuți împreună, în care au format un cuplu solid și unit. Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie civilă discretă, dar plină de emoție, în prezența celor apropiați.

Asiana Peng, o fostă gimnastă de performanță, este o prezență cunoscută în lumea sportului românesc. Ea a făcut parte din lotul olimpic al României, unde și-a demonstrat talentul și determinarea, acumulând de-a lungul carierei nu mai puțin de 50 de medalii.

Totuși, un conflict cu antrenorii Octavian Belu și Mariana Bitang a împiedicat-o să participe la Jocurile Olimpice, o dezamăgire majoră în cariera sa sportivă. După retragerea din activitatea competițională, Asiana a ales să se concentreze pe educație și afaceri. A absolvit Universitatea Româno-Americană și, alături de Luca, și-a găsit o nouă pasiune în domeniul afacerilor.

Citește și: Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”

Cei doi s-au logodit în urmă cu doi ani

Ceremonia civilă a avut loc la doi ani după ce cei doi s-au logodit. Luca și Asiana au decis să își unească destinele într-o ceremonie simplă și intimă, evitând fastul și agitația unor evenimente grandioase. Asiana a împărtășit cu fanii săi vestea căsătoriei prin intermediul rețelelor sociale, unde a postat imagini din ziua specială. „Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf”, a scris ea în descrierea fotografiilor, care au primit numeroase aprecieri și felicitări din partea prietenilor și fanilor.

Laurențiu Reghecampf, tatăl mirelui, a fost unul dintre primii care au felicitat tinerii căsătoriți. El a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant, în care și-a exprimat bucuria și mândria pentru fiul său și nora sa. „Casă de piatră, vă iubesc”, a scris Laurențiu Reghecampf, un mesaj care a fost rapid întâmpinat cu un răspuns cald din partea Asianei: „Și noi vă iubim”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Căsătoria dintre Luca și Asiana a fost un moment de mare bucurie pentru familia Reghecampf. Laurențiu, care este un tată mândru, a declarat că acest eveniment este încărcat de emoții pentru el.

„Este un moment încărcat de emoții pentru familia noastră. Îi iubesc pe amândoi și sunt fericit pentru ei. Le doresc să aibă Casă de piatră, să formeze o familie unită și să-și arate iubire și respect unul celuilalt. Dumnezeu să-i ajute și să le fie sprijin mereu!” ,  a declarat Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Fiul său cel mare, Luca, a devenit bărbat „cu acte în regulă”, așa cum a spus el într-un interviu, și este extrem de fericit pentru noul capitol din viața sa. Antrenorul de fotbal are trei băieți, iar fiecare dintre ei îi aduce împliniri și bucurii. Bebeto, unul dintre ceilalți fii ai săi, a împlinit recent 16 ani, iar Laurențiu a declarat că își dorește să normalizeze relația cu el, exprimându-și speranța într-o relație mai bună în viitor.

Citește și: Cu ce se ocupă Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au devenit din nou părinți

Luca Reghecampf, deși tânăr, este hotărât să își construiască o viață de succes alături de Asiana. Cei doi nu sunt doar parteneri de viață, ci și de afaceri, gestionând împreună diverse proiecte. Asiana, care are o comunitate semnificativă de urmăritori pe Instagram, a fost mereu o prezență activă în mediul online, spre deosebire de Luca, care a ales să se retragă din activitatea pe rețelele sociale după un episod controversat în care a fost criticat pentru un derapaj antisemit.

Stabilit definitiv în România, după ce o perioadă a locuit alături de mama sa, Mariana Pfeiffer, în străinătate, Luca este acum hotărât să își concentreze atenția asupra vieții de familie și a planurilor de viitor. Căsătoria cu Asiana reprezintă o nouă etapă în viața sa, iar cei doi tineri își propun să construiască împreună o familie unită, bazată pe respect și iubire.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.