Luca Calinescu nu a consumat droguri sau alcool inainte sa se sinucida! Iata rezultatele autopsiei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:22

Luca Calinescu va fi inmormantat acolo unde se odihneste si mama lui, au confirmat pentru EVZ surse apropiate familie.In urma autopsiei realizate de medicii cehi, s-a stabilit ca Luca Calinescu nu consumase droguri sau alcool inainte sa se sinucida.

Trupul neinsufletit al fiului actorului Florin Calinescu a ajuns in tara si urmeaza sa fie depus la Studiourile din Buftea, inmormantarea va avea loc spre finalul acestei saptamani. 

 

De toate cele necesare inmormantarii se va ocupa firma specializata in servicii funerare Anthony, iar familia a ales un sicriu din stejar masiv de lux, model Boston, in valoare de 15.000 de lei. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Cernica, in cavoul familiei, unde se odihneste si mama tanarului, Anamaria Calinescu, potrivit site-ului evz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Fiul cel mic al lui Florin Calinescu s-a sinucis intr-o camera de hotel din Praga. Se pare ca Luca ar fi recurs la acest gest disperat, dupa ce relatia cu iubita lui din Timisoara nu mai mergea ca la inceput. Prima data ar fi intrat in depresie la varsta de 17 ani cand mama acestuia decedat.