Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, aruncă bomba despre Anamaria Prodan! Ce a spus despre impresară dupa ce tatăl lui a anunțat divorțul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 oct 2021, 13:19

Primele declaratii ale lui Luca despre Anamaria Prodan

Sursa: Instagram

Fiul lui Laurentiu reghecampf a vorbit in premiera despre Anamaria Prodan, cea care i-a devenit ca a doua mama dupa separarea lui Laurentiu Reghecampf de prima lui sotie.

Luca este fiului lui Laurentiu Reghecampf si al Marianei Pfaiffer, prima sotie a selctionerului Craiovei. Prezent in familia Prodan Reghecampf inca de cand avea 4 ani, Luca face acum cateva marturisiri emotionante despre cea care i-a fost ca a doua mama si anume Anamaria Prodan.

Citeste si: A început divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dosarul va fi confidențial

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce spune Luca, fiul lui Laurentiu Reghecampf despre Anamaria Prodan

Si Anamaria Prodan a vorbit despre Luca in primul interviu televizat de cand sotul ei a anuntat ca divorteaza si a declarat ca tanarul a intrat in familia ei in urma cu cativa ani. Luca a locuit cu mama lui o perioada buna de timp in Germania. Anamaria Prodan a mai dezvaluit ca i-a cumparat fiului lui Laurentiu Reghecampf si o masina foarte scumpa, insa fosta sotie a antrenorului neaga acest lucru.

Recent, Anamaria Prodan si-a lansat doua carti autobiografice in care vorbeste inclusiv despre viitorul fost sot, dar si despre mama ei, Ionela Prodan. Tot in cartea sa, Anamaria povesteste si cum l-a cunoscut pe Luca: "Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate.

Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, povestește impresara în cartea ei, „Da, sunt cea mai bună!”

Luca, primele declaratii despre Anamaria Prodan in cartea lansata de impresara:""Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți" 

La randul sau, Luca a dezvaluit in cartea impresarei, ce inseamna pentru el legatura cu familia Prodan, dar si despre cei trei frati ai sai:" Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea.

Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.