Lucian Barbu va completa echipa Războinicilor la Survivor România, sezonul cu numărul 2. Ce l-a determinat să se înscrie în această competiţie?

UPDATE: Lucian Barbu a fost eliminat de la Survivor Romania. 

Citeste si: Primele imagini cu Lucian Barbu la aeroport dupa revenirea in tara de la Survivor Romania 2021! Declaratii in premiera ale Razboinicului despre ce s-a intamplat in competitie

Lucian Barbu este pregătit să îşi testeze limitele la cele mai înalte cote în competiţia Survivor România, sezonul 2. Pentru el competiţia din Republica Dominicană reprezintă cel mai greu examen de autocunoaştere şi este pregătit să facă faţă provocărilor. Concurentul care va face parte din echipa Războinicilor la Survivor România are 78 de kilograme şi 1,76 metri.

CV Lucian Barbu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021

Lucian Barbu are 33 de ani, este profesor de înot. A trecut prin momente dificile în copilărie, la 11 ani a fot diagnosticat cu hepatita A. Câteva luni a fost nevoit să stea acasă, iar când s-a întors în mediul şcolar a trecut prin experienţa marginalizării. Colegii îl considerau contagios şi se fereau de el. 

Lucian Barbu a mai trecut prin multe încercări care l-au marcat, dar consideră că toate greutăţile l-au făcut să devină mai puternic.

Date Biografice Lucian Barbu

Vârstă: 33 de ani

Greutate: 78 de kilograme

Înălţime: 1,76 metri

Echipă: Războinicii

Lucian Barbu este pregătit să ia parte la cea mai inedită provocare care îi va testa rezistenţa fizică şi psihică, Survivor România 2021.

"Consider ca aceasta baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapa a vietii mele, un examen de care am nevoie pentru a reusi sa ajung la un alt nivel de autocunoastere si pentru a-mi cladi si mai mult caracterul", a spus acesta.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Lucian Barbu pe Instagram

Lucian Barbu nu este prea activ pe contul de Instagram. Concurentul care va face parte din echipa Războinicilor la Survivor România, sezonul cu numărul 2, este urmărit 295 de persoane. Lucian Barbu are pe contul de Instagram doar 2 fotografii, una din sala de forţă, demonstrând că se antrenează din greu şi una la bustul gol la mare, expunându-şi abdomenul bine lucrat.