Lucian Bute a stabilit data nuntii. Se insoara in luna iunie a anului viitor.

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:43

Lucian Bute face nunta mare anul viitor, in luna iunie. Cunoscutul pugilist galatean vrea ca la nunta lui meniul sa fie unul romanesc.

In luna iunie a anului viitor, Lucian Bute, multiplu campion mondial la box profesionist va spune adio burlaciei, urmand sa se casatoreasca cu logodnica lui, Elena Aprozeanu. Surse din apropierea pugilistului au dezvaluit in exclusivitate pentru WOWbiz, ca Bute il va avea ca nas pe Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, iar petrecrea in sine va fi organizata la Galati, intr-un cort special amenajat pentru acest eveniment. "Lui Lucian i s-au propus mai multe locatii si chiar orase in care ar fi putut sa-si organizeze nunta.
Doar ca parintii lui si rudele foarte apropiate si-au dorit ca nunta sa fie organizata la Galati. Se asteapta ca la acest moment special din viata lui Lucian sa fie prezenti in jur de 400 de invitati. Din cate stiu, Lucica a vrea ca meniul sa fie unul romanesc si sa se respecte in totalitate traditiile unei nunti romanesti, inclusiv, furatul miresii", a precizat sursa WOWbiz. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: