Lucian Bute se pregateste pentru meciul audierilor cu procurorii canadieni!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 09:45

Sportivul nostru are de dat explicatii anchetatorilor de peste Ocean, in urma tragediei petrecute in apartamentul sau, unde 2 tineri au murit, dupa ce au cazut de la peste 10 metri de la balcon. Un al treilea este acum in stare critica.

Boxerul Lucian Bute urmeaza sa fie audiat de catre autoritatile din Montreal, dupa tragedia derulata in imobilul pe care sportivul il detine in apropierea orasului Montreal, mai exact in Cartierul Lachine. Ancheta este deja in desfasurare si, pe langa alti martori, si proprietarul cladirii cu 3 etaje, adica Bute, va trebui sa stea de vorba cu anchetatorii.

Accidentul a avut loc in weekend, cand in balconul apartamentului de la etajul 3 au fost vazute de catre martori 3 persoane.

Presa canadiana scrie ca cei 3 iesisera sa fumeze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Practic, au cazut de la o inaltime de aproximativ 10 metri.

Un barbat in varsta de 32 de ani a murit pe loc, iar altul de numai 23 de ani a murit la scurt timp in urma ranilor suferite. Al treilea tanar, in varsta de 24 de ani, este in stare critica la spital.
Jurnalistii canadieni spun ca una dintre cauze ar fi faptul ca balustrada balconului nu era asigurata. Intreaga cladire a fost momentan inchisa.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.