Lucian Mîndruță, despre momentul în care și-a dezamăgit mama: „Am avut timp să ne iertăm”. Motivul pentru care jurnalistul a trecut printr-o depresie

Autor: Diana Bostan

Lucian Mîndruță în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Kanal D

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lucian Mîndruță a vorbit despre momentele în care și-a dezamăgit mama.

Jurnalistul Lucian Mîndruță i-a dezvăluit lui Denise Rifai faptul că și-a dezamăgit mama în momentul în care nu a reușit să intre din prima la facultate și în perioada dificilă în care și-a pierdut locul de muncă, în urma unui scandal.  

Citește și: Legătura neștiută dintre Lucian Mîndruță și Tzancă Uraganu. Ce i-a cerut jurnalistul cunoscutului manelist: „Nu s-a ținut de cuvânt”

Lucian Mîndruță a vorbit despre momentele în care și-a dezamăgit mama

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lucian Mîndruță a vorbit deschis despre momentele în care și-a dezamăgit mama, amintindu-și de mai multe situații din viața sa. El a povestit că unul dintre acele momente a fost atunci când nu a reușit să intre din prima încercare la facultate, iar altul a fost după ce a fost admis a doua oară.

Citește și: Lucian Mîndruță, despre momentul în care a fost răpit! Cum a fost găsit acesta, chiar de mama lui: „Am mulțumit sorții..”

De asemenea, a menționat că, în anii în care s-a confruntat cu depresia, după pierderea locului de muncă și un scandal public, a devenit destul de distant, ajungând să nu mai comunice prea mult cu mama sa și să o vadă foarte rar.

Lucian Mîndruță crede că această atitudine a sa a dezamăgit-o pe mama lui în acea perioadă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

„Da, când n-am intrat prima oară la facultate, când am intrat a doua oară la facultate și poate în anii aceea în care eram suficient de deprimat încât, după ce

mi-am pierdut job-ul și după acel scandal de care am vorbit puțin mai devreme, în care n-am mai băgat aproape pe nimeni în seama și mă vedeam destul de rar cu ea. Cred că a dezamăgit-o chestia asta.”, a povestit jurnalistul, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce spune jurnalistul despre relația pe care o are în prezent cu mama sa

În prezent, lucrurile s-au schimbat, iar mama lui s-a retras la țară, dedicându-se grădinii și treburilor gospodărești. Jurnalistul a mărturisit că încearcă să o convingă să călătorească mai mult, dar ea preferă să rămână în mijlocul activităților ei, ocupându-se de roșiile, vinetele și copacii din grădină.

Citește și: Ce spune Lucian Mîndruță despre Andreea Esca: „Nu aveam nicio șansă” Adevărul despre competiția dintre cei doi prezentatori TV

Lucian Mîndruță a adăugat că acum face tot posibilul să nu o supere și încearcă să fie de acord cu deciziile ei, inclusiv atunci când vine vorba de schimbările pe care le face în casa familiei, o locuință cu o istorie de peste 160 de ani, care a găzduit șapte generații din familia lor.

Jurnalistul a explicat că, deși și-ar dori ca locuința să rămână cât mai aproape de cum era în vremea când locuia și el acolo, mama sa a dorit să facă unele modificări pentru a o face mai confortabilă. Acum, discuțiile lor se concentrează pe subiecte mai mărunte, precum unde să fie așezată mobila sau ce schimbări să fie făcute, fără mize majore. Lucian Mîndruță a încheiat spunând că atât el, cât și mama lui au trecut de jumătatea vieții și, dacă au existat dezamăgiri între ei, au avut timp suficient să se ierte reciproc.

„Acum încerc să n-o dezamăgesc, încerc pur și simplu să nu o supăr. Încerc să fiu de acord cu schimbările pe care le face în casă. Și acum discuțiile noastre sunt legate de unde să punem, ce mobilă sau ce să facem în casă. Nu mai sunt mize uriașe. Până la urmă, și ea, și eu, suntem oameni care au trecut de jumătatea vieții, cumva...dacă ar fi fost să ne dezamăgim, am avut timp să ne și iertăm până acum.”, a mai spus Lucian Mîndruță.