Lucian Viziru, ATAC DUR la Tania Budi: "Nici macar in pat nu se pricepe" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:43

Lucian Viziru a vorbit deschis despre perioada in care el si Tania Budi au impartit patul. Chiar daca au trecut 3 ani, se pare ca aventura l-a marcat si i-a lasat cantaretului un gust amar.

Deranjat de ifosele de vedeta ale Taniei, Viziru a dat din casa.

 

"In afara faptului ca a stiut sa faca pe femeia in anumite momente cheie, atunci cand un barbat si o femeie se intalnesc in pat ce a facut? Nu se pricepe deloc", a spus Lucian.

 

Si ca sa condimenteze relatia nesarata, Lucian a venit si cu o propunere indecenta: i-a cerut Taniei sa imparta patul cu el si cu o alta persoana.

 

"Este adevarat ca i-am cerut acest lucru, pentru ca altfel nu putea sa se mai vada cu mine. Eu i-am propus la un moment dat sa mai vina cineva in pat cu noi. In prima faza ea s-a facut ca lesina, ca i se face rau, a plecat, dupa care relatia dintre noi, asa-zisa relatie, s-a terminat. Ea vroia sa ne mai vedem, nu ne-am mai vazut.

Numai ca nu poti ca asa mare doamna ce te pretinzi sa ti se dea papucii sau sa fii a cincea roata la caruta, pentru ca noi avem o prestanta, intelegi? Noi suntem intelectuale, noi suntem actrite...".

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Dar se

pare ca Tania s-a razgandit destul de repede. Ranita in orgoliu, si-a dorit sa pozeze in femeia fatala, ca sa ii faca pe plac barbatului pe care si-l dorea.

 

"Nu pot sa zic ca ma mandresc cu treaba asta, dar eu ma vedeam cu mai multe femei si ea stia lucrul asta".

 

Si Lucian nu se opreste aici cu acuzatiile.

Viziru se ia si de cariera actritei Tania Budi.

 

"Sa-mi spuna si mie cineva un film de-al doamnei cu pricina".