Lucian Viziru, probleme cu inima din cauza vaccinului?! Actorul a spulberat miturile: ”Există niște efecte secundare”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 ian 2022, 18:58

Lucian Viziru, probleme cu inima din cauza vaccinului?!

Sursa: Facebook Lician Viziru

Lucian Viziru a făcut primele dezvăluiri despre problemele la inimă cu care s-a confruntat înainte de Anul Nou și ce diagnostic a primit din partea medicilor. Actorul a spulberat mitul legat de faptul că problemele de sănătate ar fi survenit după ce s-a vaccinat anti-covid.

Lucian Viziru a fost suspectat de infarct, după ce a ajuns de urgență la spital în ajun de Anul Nou. Acesta a fost supus unor investigații amânunțite și a reieșit că a suferit o miocardită, nicidecum din cauza vaccinului, așa cum au speculat internauții. Actorul s-a recuperat după perioada dificilă prin care a trecut și s-a decis să lămurească lucrurile.

Lucian Viziru, probleme cu inima din cauza vaccinului?! 

Lucian Viziru s-a confruntat cu probleme la inimă în perioada sărbătorilor, acesta a ajuns de urgență la spital chiar în ajun de Anul Nou și a fost supus unor investigații amănunțite. Deși era suspect de infarct, după lungi investigații s-a aflat că a suferit o miocardită.

”În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știu exact când, aș fi avut o miocardită.

Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii.
..Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu.
Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin.”,
a spus Lucian Viziru într-un clip pe canalul lui de YouTube.

Citeste si: Lucian Viziru, suspect de infarct! Actorul a ajuns la Terapie Intensivă în ziua de Revelion

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai exact, miocardita reprezintă inflamația mușchiului inimii care poartă denumirea de miocard. Aceasta inflamație afectează funcția contractilă a inimii și funcția electrică, reducând capacitatea inimii de a pompa sângele și provocând tulburări de ritm, unele suficient de severe încât să pună viața în pericol. Miocardita este una dintre cauzele de moarte subita la tineri, potrivit reginamaria.ro

Așadar, actorul a ținut să spulbere miturile potrivit cărora problemele la inimă ar fi survenit din cauza vaccinului anti-covid pe care l-ar fi făcut cu 4-5 luni în urmă.

”După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2”, a mai spus Lucian Viziru.

Citeste si: Lucian Viziru, suspect de infarct! Actorul a ajuns la Terapie Intensivă în ziua de Revelion

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.