“Lucid Absinthe”: cea mai în vogă băutură de la Hollywood

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:57

Absintul a fost interzis aproape un secol

Când un nou trend apare la Hollywood, toate celebrităţile trebuie să aibă ceva din el! Sunt în stare să-şi arunce asistenţii în stradă dacă nu sunt primii care să se imortalizeze cu tot ce apare nou! Ghete Ugg, Toyota Hybrids, genţi Hermes Birken şi acum Absintul!

Vincent van Gogh era un mare băutor de absint

Aceasta este băutura preferată a multor celebrităţi de când a fost relansată, fiind interzisă timp de un secol.

Lucid este una dintre mărcile în vogă care readuce pe piaţă absintul. O dată ce bei această poţiune, devii un pic rebel, iar Hollywood-ul adoră să să fii puţin pus pe harţă!
Absintul este o băutură alcoolică distilată cu aromă de ierburi ca anason şi Artemisia absinthium (pelin) şi are o culoare verzuie. Adorat de Vincent van Gogh( se presupune că din cauza lui şi-a tăiat urechea) şi de Oscar Wilde, absintul era văzut ca un drog periculos.

În Europa şi America se comercializează peste 200 de mărci de absint

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

În 1915 absintul a fost interzis în Statele Unite şi în majoritatea ţărilor din Europa, cu excepţia Angliei, Elveţiei, Spaniei, Portugaliei şi Imperiului Austro-Ungar.

Însă nu a fost găsită nicio dovadă care să demonstreze că oamenii şi-ar putea pierde raţiunea din cauza lui, aşa că în anii 90 a intrat timid pe piaţa europeană. În 2008, aproape 200 de mărci de absint au fos produse în câteva zeci de ţări din Europa şi distilării din Statele Unite.
“Lucid Absinthe” este făcut din ierburi atent selecţionate, incluzând pelinul şi niciodată din amestecuri iefite, maceraţii, extracte de plante sau uleiuri.
Este una dintre mărcile cele mai populare din America şi este recunoscută după sticla neagră cu ochii verzi ai unei pisici care sta la pândă.

Acest cocktail îţi dă o o stare plăcută de ameţeală. Pentru a te bucura de gustul lui, ai nevoie de o lingură specială, puţină apă şi un cub de zahăr. Printre celebrităţile care se topesc după „Lucid” sunt Eva Mendes, Robert Duvall, Bill Pullman, Sarah Jessica Parker, Clive Owen sau Anne Hathaway.



 

 

Taguri: