Lucra in gradina cand a vazut in interiorul unui copac niste oua albe, foarte mici. I s-a parut ciudat, asa ca a luat cateva in palma si a inceput sa sufle in ele. A ramas cu gura cascata cand coaja s-a crapat si a vazut ce iese din ele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 20:15

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o adevarata surpriza, pe care a tinut sa o impartaseasca si prietenilor lui virtuali.

Totul a inceput intr-o zi ca oricare alta, cand omul lucra in gradina. La un moment dat, fara sa vrea, a observat ca in interiorul trunchiului unui copac taiat erau niste obiecte albe, ciudate.

Cand s-a apropiat si-a dat seama ca acelea erau niste oua de mici dimensiuni. Unele erau sparte, insa cateva dintre ele erau intacte. Barbatul a luat cateva in palma si a inceput sa sufle, ca sa le incalzeaza.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a vazut ca incep sa se crape si sa eclozeze. Dar asta nu e tot! Barbatul a fost surprins cand a vazut ca din ele au iesit pui mici de soparla gecko.

L-ea facut cateva poze pe care le-a postat pe retelele de socializare, dupa care le-a eliberat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”