Lucra pentru seful ei de 6 ani, cand i-a trimis un SMS gresit. Cand a citit mesajul, a CONCEDIAT-O imediat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 19:50

O femeie concediata pentru un SMS injurios trimis sefului ei din greseala a pierdut procesul intentat pentru concediere nedreapta.

 

Louise Nesbitt a vrut sa ii trimita un SMS iubitului fiicei sale, un instalator care trebuia sa execute o lucrare la biroul ei, insa a gresit destinatarul si mesajul a ajuns in telefonul sefului ei. "Esti un idiot incompetent" a vrut ea sa-i scrie tanarului.
Cand a realizat ce a facut i-a trimis inca un mesaj cu textul "Rob, sterge mesajul fara sa-l citesti.
Imi pare foarte foarte foarte rau". Seful ei, pentru care lucra de 6 ani la o exploatare miniera din Perth, nu a fost amuzat de intamplare si a concediat-o.
Louise si-a dat in judecata seful, pentru concediere nedreapta, insa a pierdut procesul, judecatorul considerand ca limbajul ofensator era suficient de grav pentru a justifica o concediere fara preaviz.

Louise Nesbitt a vrut sa ii trimita un SMS iubitului fiicei sale, un instalator care trebuia sa execute o lucrare la biroul ei, insa a gresit destinatarul si mesajul a ajuns in telefonul sefului ei.

"Esti un idiot incompetent" a vrut ea sa-i scrie tanarului.

Cand a realizat ce a facut i-a trimis inca un mesaj cu textul "Rob, sterge mesajul fara sa-l citesti. Imi pare foarte foarte foarte rau". Seful ei, pentru care lucra de 6 ani la o exploatare miniera din Perth, nu a fost amuzat de intamplare si a concediat-o.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Louise

si-a dat in judecata seful, pentru concediere nedreapta, insa a pierdut procesul, judecatorul considerand ca limbajul ofensator era suficient de grav pentru a justifica o concediere fara preaviz.

Voi ati trimis vreodata un SMS din greseala?