Lucruri nestiute despre Bianca de la Puterea dragostei. Fanii sunt cu gurile cascate: cine ar fi crezut

Autor: L.S.
Actualizat: 02 dec 2019, 09:34

Bianca de la Puterea dragostei a facut cateva dezvaluiri care i-a lasat pe fani cu gurile cascate. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva despre iubita lui Livian

Bianca Comanici, concurenta Puterea dragostei a facut cateva dezvaluiri care i-au lasat cu gurile cascate pe fani. Cine si-ar fi inchipuit ca Bianca a lucrat pe litoral? Cine ar fi crezut ca iubita lui Livian are o manie despre care pana si mama ei se ingrijoreaza?

Iata ce dezvaluiri a facut Bianca:

Tatal Biancai a fost profesor de matematica timp de 30 de ani.

De cativa ani s-a pensionat, dar cariera domnului Comanici s-a desfasurat la catredra, invatand copiii misterele cifrelor.

Bianca a avut strabism in adolescenta si a ales sa se opereze. Estetic, strabismul a disparut, insa Bianca sufera inca de strabism si nu vede foarte bine. Tanara spune ca s-a obisnuit insa cu aceasta problema si nici macar nu o mai deranjaza.

Prima meserie a Biancai a fost cea de hostess, la varsta de 19 ani.

" Nu mai voiam sa stau pe banii parintilor. Am plecat de acasa cand am terminat cu scoala. Am zis ca vreau sa incep sa fac singura bani. Parintii mei sunt comercianti. Am vrut sa ma detasez cat de cat de ai mei, de cand am terminat scoala. Am facut si tatuaje pe plaja, din acelea temporare. Eram blonda atunci cand lucram pe litoral.

Citeste si: Puterea dragostei. Livian a rabufnit: "Va dati seama ce tensiune iese din mine? Nu mai discut ca poate se uita si copiii"

Citeste si: Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

" Am o diploma de make un artist. Am facut scoala chiar inainte sa vin la Puterea dragostei", a mai spus Bianca, intr-un vlog.

Tanara a spus de multe ori ca ii place foarte mult sa realizeze machiaje si ca nu se plictiseste niciodata sa petreaca zeci de minute in fata oglinzii, atunci cand se machiaza. Iubita lui Livian are destul de multa experienta in domeniul make up si este posibil ca pe viitor sa se gandeasca sa isi faca o afacere, avand in vedere ca talentul ei ca make up artist este evident.

"Am suferit un accident de masina, in urma cu 7 ani. De aceea am cicatricea de la buza. Vreau sa fac procedura de marire a buzelor ca sa imi corectez forma buzelor.", a recunoscut Bianca, in vlogul in care a facut mai multe marturisiri care i-au lasat pe fani cu gurile cascate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a mai recunoscut si ca are o manie, despre care chiar si mama ei a spus ca ii poate provoca probleme.

" Nu-mi place ciocolata, nu imi prea plac dulciurile si sunt foarte pretentioasa la dulciuri. Prefer sa nu mananc dulciuri pentru ca imi dau o senzatie naspa. Insa imi plac la nebunie pastele. Sunt maniaca cu pastele si chiar am avut perioade cand am mancat zilnic doar paste. Mama imi spunea ca traiesc cu paste si era chiar ingrijorate ca eu nu mananc si altceva."

In ce priveste parul lung si frumos al Biancai, iubita lui Livian a recunoscut ca ea nu a avut cu adevarat parul lung niciodata si ca doar extensiile de par o ajuta sa arate asa cum ne-a obisnuit.

"Nu am avut parul lung niciodata. Eu am firul de par foarte subtire si nu am putut niciodata sa am parul lung. Cand am venit aici, la Puterea dragostei, mi-am pus extensii", a spus Bianca.

Citeste si: Nelson Mondialu a plans ca un copil: "Sa stiti ca daca mor de frica... v-a iubit tata pe toti"

Citeste si: Bianca nu se mai ascunde! A spus public ce parere are despre mama lui Livian: "este o femeie..."

Ce face Bianca in fiecare dimineata, imediat cum se trezeste?

" Am un obicei, in fiecare dimineata cand ma trezesc, caut pe internet semnificatia visului de care imi amintesc din noaptea care tocmai a trecut. Fac asta zilnic si pentru mine chiar conteaza. Uneori am ramas socata ca au fost lucruri care chiar s-au intamplat, dupa ce am citit despre ele.", a mai spus Bianca de la Puterea dragostei.

"Sigur nu stiti despre mine ca vorbesc in somn. Cand sunt stresata sau ma simt agitata, vorbesc in somn", a spus Bianca, in incheierea vlogului pe care l-a realizat pentru fanii.

Citeste si: Puterea dragostei, Bianca despre Livian: "Acest individ se comporta foarte urat"

Citeste si: Nelson Mondialu zice ca Livian si Bianca n-au viata dupa Puterea dragostei. Cine pune gaz pe foc