Lucruri nestiute despre Kahraman, protagonistul serialului "Ziua in care mi s-a scris destinul! Iata cine ii incalzeste patul lui Ozcan Deniz si ce amanunte picante au iesit la iveala despre acesta

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Actorul este si unul dintre cei mai iubiti cantareti din Turcia si se bucura de admiratia multor femei.

Ozcan Deniz este un actor de succes, un regizor talentat si un cantaret remarcabil atat in tara sa natala cat si in statele in care au fost difuzate serialele in care a interpretat roluri magistrale. De cand productia "Ziua in care mi s-a scris destinul" ruleaza la Kanal D, actorul a cucerit iremediabil si telespectatoarele din Romania.

Spre fericirea fanelor sale, Ozcan nu este casatorit si tabloidele il descriu ca fiind un adevarat "Don Juan".

Actorul a divortat de sotia sa in anul 2000, dupa noua ani de mariaj, iar de atunci nu s-a mai casatorit, de teama unui nou divort. Insa cu toate acestea, barbatul nu este singur ci imparte patul si casa cu o pisica persana de o frumusete rara. Superba felina reprezinta centrul universului pentru acesta si multe dintre admiratoarele sale si-ar dori sa se tranforme in feline.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ozcan Deniz este si unul dintre

cei mai iubiti cantareti din Turcia, avand la activ 11 albume si multe videoclipuri captivante. Atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, acesta canta pe scene mari din Franta, Rusia si Germania.

##VIDEO172231##

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.