Lucrurile au luat-o razna rau de tot la "Te vreau langa mine"! Gabriela a recunoscut ca Silviu a fost pe la ea, apoi a batut o alta concurenta! Inregistrea video e socanta...

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:00

O camera video ascunsa intr-una din salile de langa studioul "Te vreau langa mine" a surprins imagini socante cu trei dintre concurenti.

In camera se aflau Silviu, Gabriela si Alexandra si intre fete a izbucnit o cearta violenta deoarece Gabriela era nemultumita de faptul ca Alexandra a acceptat sa iasa la o intalnire cu Silviu desi, spune ea, toti colegii de platou stiu ca ea il place pe acesta. Mai mult, ea i-a reprosat si lui Silviu ca s-a dat la Alexandra, desi ea l-a primit la ea acasa si a crezut ca intre ei se poate infiripa o relatie.



Cele doua fete s-au lovit, s-au tras de par si si-au aruncat cuvinte grele, in timp ce Silviu incerca sa le desparta, apoi le-a lasat singure. "Ia omorati-va voi intre voi", le-a strigat el.

Ramasa singura cu Alexandra, Gabriela a inceput sa o acuze ca s-a bagat intre ei:" Tu n-ai vazut ca proastei asteia ii place de el, de ce sa ma mai bag sa ma duc si eu cu el?"

In platou, Gabriela Cristea a incercat sa afle ce planuri are Silviu si a primit un raspuns care a enervat-o.
"Le curtez pentru ca am cu ce. Daca va convine, bine, daca nu, la fel", a spus el, dupa care a fost trimis acasa de moderatoarea emisiunii.

Iata inregistrearea momentului:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”