Lucrurile devin serioase între Virginia și Patrick în „Casa iubirii”: „O să fii soția lui?”. Aflați cum va reacționa Robi, în ceea ce îi privește pe cei doi, miercuri, 29 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 29 mai 2024, 12:25

Ce se întâmplă între Virginia și Patrick

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri, 29 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Patrick și Virginia vor părea să se apropie, ceea ce îl va deranja, vizibil, pe Robi, fostul ei partener.

În episodul de miercuri din show-ul „Casa iubirii”, difuzat de la 10:00 și 16:30, va avea loc o adevărată întorsătură de situație. Patrick și Virginia se vor apropia unul de celălalt, iar între Sebastian și Virginia vor apărea scântei, din cauza unei pedepse primite de tânără.

Cum evoluează lucrurile între Virginia și Patrick

În ediția viitoare a emisiunii matrimoniale, fetele și băieții vor avea acces în ambele case, iar Virginia va veni la Patrick pentru a lua împreună micul dejun.

Concurenta își va face apariția într-o rochie turcoaz care îi va pune în evidență fizicul, ceea ce va atrage imediat atenția tânărului.

Patrick: „Zi draga mea, turcoaza mea!”.

Virginia: Îți place (n.r. rochia)?”.

Patrick: „E superbă!”.

Întreaga scenă va fi transmisă live în casa fetelor, unde se va afla Robi, fostul partener al Virginiei.

La vederea respectivelor imagini, acesta va avea un adevărat șoc, mai ales că, după date-ul romantic pe care l-a avut cu fata, spera să o recucerească.

În plus, starea lui va fi amplificată de Bogdan, care va întreba: „ Îi pregătește cafeaua lui Patrick?”,  dar și de Julia, care îi va răspunde „Cred că au și gătit”.

Citește și: Virginia și Robi, date incendiar pe litoral: "Vreau să o recuceresc!" Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum va răspunde Virginia când va fi întrebată despre o posibilă căsătorie cu Patrick

Între timp, Robert va pune, și el, paie pe foc, întrucât îi va adresa Virginei o întrebare foarte serioasă: „Ce ai spune de faptul că poate tu o să fii soția lui?”.

Concurenta va fi uimită de această curiozitate, care o va lăsa fără cuvinte: „Lui Patrick?!”.

Însă lui Patrick îi va surâde ideea pronunțată de Robert, care, imediat, își va închipui un întreg scenariu și, în timp ce o va ține de mână pe Virginia, va spune: „Mă uitam cum să stăm la primărie și el e primarul”.

Citește și: Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

Ulterior acestui moment, va apărea o situație tensionată între Sebastian și Roberta. Din cauză că nu a tratat cu seriozitate o pedeapsă primită de la Andreea Mantea, concurenta va trebui să gătească pentru doi băieți cu care a interacționat în trecut, ceea ce îl intrigă pe iubitul ei.

„Asumă-ți altă pedeapsă, Roberta! Așa ceva nu faci, vorbesc la modul cel mai serios!(...) Nu am venit aici să accept gesturi de astea, ca și cum a mea gătește pentru altcineva”,  îi va transmite Sebastian partenerei lui.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.