„Lucrurile sunt din ce în ce mai urâte”. Ce îi întoarce „stomacul pe dos” lui Adrian Despot, chiar și după atâția ani

Autor: Andreea Buinoschi

„Televiziunea este, poate, principalul mediu de promovare a artificialității și a superficialității contemporane”

Sursa: Captură Video

Adrian Despot este dezgustat de televiziune, menționând că aceasta îi întoarce „stomacul pe dos” și se ferește de ea cât de mult poate. Artistul este dezamăgit de modul în care muzica este creată în ziua de astăzi, fiind de părere că ceea ce înseamnă muzică, în adevăratul sens al cuvântului, nu este de interes.

Adrian Despot a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde și-a spus punctul de vedere despre televiziune și despre ceea ce înseamnă ea în zilele noastre. Artistul este de părere că rolul ei nu mai este cel pentru care a apărut și nu rezonează cu nimic din ceea ce vede pe sticlă.

Adrian Despot, despre televiziune

Adrian Despot trăiește pentru muzică, dar nu are o părere foarte bună despre modul în care sună, în prezent.

Acesta susține că toate piesele sună la fel, de parcă ar fi totul doar un copy-paste (n.r. copiat-lipit), nu mai există originalitate, iar artiștii preferă să facă playback, în loc să cânte live.

Mai mult decât atât, din punctul lui de vedere, de o perioadă destul de lungă de timp, lumea a ajuns să trăiască într-un paradox în care persoanele care au curajul să fie originale din punct de vedere muzical cad în anonimat sau, dacă sunt la început de drum, nu vor deveni cunoscute.

Citește și: Cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda, Adi Despot vorbeste despre cosmarul pe care l-a trait la Colectiv!

De asemenea, acesta este de părere că publicul a fost învățat să aleagă tot ceea ce este comercial și, în momentul în care vine vorba de adevăratele valori muzicale, acestea să fie catalogate ca fiind demodate.

„Televiziunea este, poate, principalul mediu de promovare a artificialității și a superficialității contemporane.

Noi, Vița de Vie, apelăm la TV doar atunci când avem nevoie de promovarea unui eveniment major, de exemplu, o lansare de album, dar, și atunci, cu dinții strânși și stomacurile întoarse pe dos”, declara Adrian Despot, la un moment dat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cât este de dezgustat Adrian Despot de televiziune

Chiar dacă a trecut ceva timp de când a făcut afirmația cu pricina, Adrian Despot nu a scăpat de sentimentul de dezgust. Acesta continuă să se ferească de televiziune, deoarece nu rezonează cu ceea ce este promovat pe micile ecrane și încă are stomacul „întors pe dos” de cele mai multe ori.

„În continuare, în cea mai mare parte. Nu televiziunea, în sine, ci modul în care, în televiziune, totul se transformă în: bani, rating și venit. Goana după rating produce monștrii. Pe de altă parte, este de la sine înțeles că orice business trebuie să funcționeze după niște reguli de business.

Citește și: "Așa am crescut, bătută și jignită!" Vica Blochina, în lacrimi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fosta balerină a făcut declarații tulburătoare despre perioada copilăriei

Doar că m-am lovit de televiziune pe vremea când nu totul însemna rating și parte din menirea televiziunii era să facă lumea mai frumoasă. Între timp, s-a descoperit că frumusețea lumii nu produce rating, ci urâțenia ei.

Atunci, în goana după bani, lucrurile sunt din ce în ce mai urâte. Asta ar fi o mică concluzie”, a precizat Adrian Despot, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.