Ludovic Orban a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al României

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iun 2022, 10:33

Ludovic Orban a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al României

Sursa: Facebook: Ludovic Orban

Ludovic Orban și-a exprimat dorința de a candida la alegerile prezidențiale. Acesta susține că este pregătit pentru a ocupa această funcție și că nu a fost nevoit să facă niciun compromis pentru a ajunge în funcția de președinte PNL.

Ludovic Orban și-a exprimat dorința de a participa la alegerile prezindențiale, deoarece se crede capabil pentru a ocupa funcția de președinte al României.

Ludovic Orban susține că a ajuns în funcția de președinte PNL, deși Klaus Iohannis nu a vrut acest lucru și menționează că nu a făcut niciun compromis pentru a ocupa această funcție.

Exprimarea dorinței de participare a fost făcută marți, 28 iunie, în cadrul lansării organizației județene Ilfov, unde Ludovic Orban a mai adăugat că, în momentul de față, nu mai poate avea încredere în nimeni, motiv pentru care nu

mai poate să sprijine pe nimeni pentru ocuparea acestei funcții.

Ludovic Orban susține că ar fi putut face lucruri mărețe pentru România

„Nu am câştigat alegerile parlamentare, dar eram pregătit să guvernăm România, aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România. Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat, Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat, din nou, România pe mâna PSD, ăsta este adevărul.

Citeste si: Florin Cîțu ar urma să piardă șefia Senatului, după ce a pierdut și funcția de premier

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este, de

fapt, victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el (n.r. Iohannis) poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut?

N u mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi, din cauza asta, m-am hotărât să candidez eu”, a spus acesta, conform romaniatv.net.

Ludovic Orban este determinat să câștige alegerile, spunând că se pregătește intens

Ludovic Orban a mai spus că, timp de 30 de ani, s-a pregătit pentru a ajunge unde și-a dorit și știe foarte bine care sunt lucrurile ce trebuiesc înfăptuite în țara noastră.

Citeste si: Viorica Dăncilă se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 și susține că este gata să o înfrunte pe Laura Codruța Kovesi

Candidez, pentru că m-am pregătit de 30 de ani să pun umărul la visul meu pentru România. Ştiu ce trebuie făcut, cunosc sistemul instituţional din România, cunosc structurile de putere atât cele vizibile, cât şi cele invizibile, cunosc starea administraţiei, cunosc care sunt tarele, care sunt relele care grevează diferitele structuri instituţionale din România. Ştiu ce ţine pe loc România, pe lângă mediocritatea politicienilor şi dorinţa de a promite caritasuri din patru în patru ani de zile, care rămân, evident fără, combustibil ”, a mai spus acesta.