Ludovic Orban, acuzat ca ar fi dat mita! Fostul premier al Romaniei, adevarul despre accidentul rutier pe care l-a provocat

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 23:00
Ludovic Orban, acuzat ca ar fi dat mita!

In fiecare marti, la Kanal D, incepand cu ora 23:20, Denise Rifai va asteapta cu invitati din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania.

În această seară, la emisiunea   „40 de întrebări cu Denise Rifai” , invitatul este Ludovic Orban. Politicianul a ajuns sub tirul intrebarilor jurnalistei, Denise Rifai, iar publicul va avea astfel ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum.

Citeste si: Ce avere are Ludovic Orban? Fostul prim-ministru și-a publicat declarația de avere

Ludovic Orban, implicat intr-un accident rutier

În 2007, Ludovic Orban, Ministrul Transporturilor la acea vreme, a fost implicat intr-un accident rutier. Politicianul conducea în anul 2007 autoturismul Audi A6 care ar fi derapat si ar fi intrat intr-un alt autoturism, un Matiz alb, parcat regulamentar pe dreapta, si ar fi lovit si un pieton.

Matizul a fost impins, a rupt un stalp de pe marginea trotuarului si a fost proiectat in sediul unei agentii imobiliare, indoind tabla de pe fatada acestuia.

De asemenea, Ludovic Orban a fost acuzat ca ar fi dat mita pietonului peste care a dat.

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția fostului premier Ludovic Orban

Încadrul emsiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”,  Ludovic Orban a spus tot advarul despre accidentul rutier pe care l-a provocat.

"A inceput o campanie in care s-a spus despre mine ca eram baut, s-a spus despre mine ca am lovit, accidentat, o femeie, s-a spus ca am fugit de locul faptei, era invocat un apel la 112 in care cineva a spus ca o fata era pe capota.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu am avut o sansa, cineva a filmat, nu pot sa spun 100%, eram sub filaj. Din fericire, cine a filmat, inainte sa predea ce a filmat, a incercat sa faca rost de niste bani, nu eu am dat bani, ci cel care m-a filmat pe mine a incercat sa faca rost de niste bani. A vrut sa vanda filmul respectiv, dar a dat peste un om pe care il cunosteam si m-a sunat: "Vezi ca e unu care umbla cu un film de la accidentul tau, ce sa fac, sa-l iau?" Si i-am spus: "Normal! Ia-l!"

Filmul ala este filmul care m-a disculpat. Era filmarea facuta in care nu era nicio fata in filmul respectiv, eu nu eram plecat de acolo, eram cu zapada in cap, vorbeam cu oamenii din jur. Se vede ca nu eram baut, se vede ca nu am plecat de la locul faptei.

Ancheta pe care a facut-o procurorul este o ancheta, unde a luat o singura declaratie, unei minore care a fost audiata fara parinti, in timp ce toate celelalte 20 si ceva de declaratii au infirmat teza procurorului.

Eu m-am judecat in instanta pe fond, cat si in apel. Instanta a hotarat ca a validat rezolutia de neincepere a urmaririi penale.", a spus Ludovi Orban.