Ludovic Orban, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” vorbește și despre legătura între dans și politică: “Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta!”

Author: Oana Iosif
Actualizat: 22 iul 2022, 22:45

În această seară, la ora 23:15, fostul premier al României Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. În prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice.

S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

Ludovic Orban vine in aceasta seara la ''40 de intrebari cu Denise Rifai''

În această seară, Ludovic Orban va vorbi despre lucruri mai puțin știute despre viața sa personală, iar unul dintre aspectele care cu siguranță au atras atenția este cel legat de apetența politicianului pentru dans.

 

“Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenmimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni… Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării”,  afirmă Ludovic Orban.

Citeste si: Ce avere are Ludovic Orban? Prim-ministru și-a publicat declarația de avere

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”,  acestea

 sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția fostului premier Ludovic Orban