Ludovic Orban, urmatorul presedinte al Romaniei? Fostul premier, declaratii incendiare la "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Author: Marina Ionescu
Ludovic Orban, declaratii incendiare la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu oameni din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania.

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"  reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, în fiecare seară de marți, incepand cu ora 23:20.

În această seară, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", invitatul este Ludovic Orban.

Ludovic Orban, urmatorul presedinte al Romaniei?

Klaus Iohannis este cel de-al patrulea Presedinte al României ales dupa Decembrie 1989.

Klaus Iohannis este deja la al doilea mandat, astfel ca actualul presedinte nu va mai putea candida pentru un al treilea mandat.

Astfel, in cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Ludovic Orban a anuntat ca se gandeste foarte serios sa candideze in 2024 la presedintia Romaniei.

"E prematur, cum a spus colegul meu Florin Citu, sa va dau un raspuns. Sunt constient de faptul ca odata inscris in lupta pentru un nou mandat de presedinte al Partidului National Liberal, odata cu acest mandat, trebuie sa iau in calcul si candidatura la presedintia

Romaniei, pentru ca presedintele Partidului National Liberal va trebui sa intre in lupta pentru alegerile prezidentiale din 2024.

Sigur, pe de alta parte, sunt un om care am in vedere toate alternativele, in politica e bine sa ai o gandire strategica. Am in vedere toate alternativele posibile. Voi face analize serioase, voi studia foarte bine situatia si voi actiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a castiga alegerile prezidentiale cu cel mai bun candidat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Raspunsul este ca stiu ca odata cu candidatura la functia de presedinte al Partidului National Liberal trebuie sa iau foarte in serios si candidatura la presedintia Romaniei.", a explicat fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban.

Emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Sportivi, politicieni, cantareti, medici, oameni de televiziune, actori  vor ajunge sub tirul intrebarilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum, sa descopere noi fatete ale celebritatilor invitate in emisiune si sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora.

"Am emotii foarte mari si imi doresc din toata inima sa fie cea mai buna emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat pana acum.

Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, si m-a convins sa spun <Da!> imediat acestei provocari. Era nevoie de o asemenea emisiune unica in grila posturilor de televiziune de la noi. Este o noua etapa in viata mea profesionala,  insa ce ramane neschimbat este ca voi fi aceeasi Denise Rifai. Onesta,  mereu in cautarea adevarului in raport cu invitatii mei, dar si cu publicul pe care il iubesc atat de mult si de care imi este foarte dor” ,  a spus Denise Rifai.