”Lui nu-i place lumea asta în care mă învârt eu”. Cine este cel care a făcut-o pe Mihaela de la ”Casa iubirii” să zâmbească din nou. Fosta concuretă face dezvăluiri incendiare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 feb 2024, 16:57

Mihaela de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Mihaela Homa

Mihaela de la ”Casa iubirii” zâmbește din nou. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a dezvăluit cum stă cu dragostea după încheierea show-ului matrimonial.

Mihaela Homa a devenit cunoscută în urma participării în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”. Blondina a fost dezamăgită în dragoste, dar a plecat acasă cu marele premiu, iar acum zâmbește din nou.

Mihaela i-a dezvăluit lui Ionuț Stoica cine este noul bărbat din viața ei

Fosta concurentă a emisiunii "Casa Iubirii", Mihaela, pare să fi găsit lumina de la capătul tunelului după despărțirea dezamăgitoare de Robert Chirescu.

Într-un episod special al podcast-ului găzduit de fostul său coleg de emisiune, Ionuț Stoica, Mihaela a vorbit deschis despre starea sa emoțională actuală și despre bucuriile neașteptate care i-au readus zâmbetul pe buze.

Ionuț Stoica, cunoscut și el pentru experiența sa în "Casa Iubirii", a observat transformarea pozitivă a Mihaelei în timpul discuției lor. Fosta concurentă a confirmat că a găsit motive să zâmbească din nou și a dezvăluit că un bărbat special a fost responsabil de această schimbare.

Citește și: „L-am cunoscut recent”. Mihaela de la ”Casa iubirii”, detalii despre noul bărbat din viața ei. Câștigătoarea sezonului doi nu a mai putut păstra secretul față de Ionuț Stoica

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mihaela a recunoscut că, deși are mulți pretendenți, există un bărbat care a reușit să-i capteze mai mult atenția. Cu toate că nu a dezvăluit prea multe detalii despre misteriosul bărbat, fosta concurentă a recunoscut faptul că simte chimia, însă acesta nu este în totalitate de acord cu viața mondenă a blondinei.

”Nu există cineva, dar pretendenți am. Am cunoscut pe cineva recent, e chimia aia între noi, dar nu suntem împreună încă.

Dar nu-mi place faptul că lui nu-i place lumea în care mă învârt eu. E cu dus și întors. Eu consider că omul de lângă tine trebuie să te susțină în ceea ce tu îți dorești”, a spus Mihaela, în podcast-ul moderat de Ionuț Stoica.

Cine este bărbatul misterios din viața Mihaelei de la ”Casa iubirii”

Cu toate că Mihaela a decis să-și păstreze secretă viața personală în acest moment, a făcut câteva dezvăluiri interesante despre partenerul ei misterios.

Surprinzător, bărbatul cu care împarte momentele fericite nu este o persoană publică. Mihaela a subliniat că bărbatul misterios preferă să ducă o viață privată și să se mențină departe de atenția mediatizată.

Citește și: Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Fosta concurentă de la "Casa Iubirii" a recunoscut faptul că a observat mici gelozii din partea acestuia.

Mihaela a mărturisit că atunci când nu îi răspunde la telefon, acesta își face unele idei și devine puțin gelos. 

”Dacă mă sună să vadă ce fac și eu nu-i răspund, își face filme. Nu este persoană publică, dar este un bărbat serios. Nu știu dacă o să fim împreună, mai am pretendenți care îmi scriu, dar eu sunt foarte selectivă. Nu vreau să ies doar de dragul de a ieși, dar el mi-a atras atenția. Îl doare că am atâția pretendenți, cred că este și puțin gelos, dar mă și bucură, înseamnă că mă place mult” a mai spus Mihaela.