„Lui Patrick îi plac blondele”. Patrick a chemat o concurentă neașteptată în camera roșie! Aflați cum a reacționat Virginia în episodul incendiar de miercuri, 31 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick, Bogdan și Robi vor chema în camera roșie aceeași concurentă.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi, Patrick și Bogdan vor chema în camera roșie aceeași concurentă. Iată cine i-a pus pe jar pe cei trei tineri!

Patrick a chemat o concurentă neașteptată în camera roșie

Într-un nou episod incendiar din „ Casa iubirii” de mâine, băieții vor avea ocazia să cheme ce fete vor în camera roșie.

„Vreau și eu să o chem în camera roșie astăzi pe Ștefania”, va spune Bogdan.

„Aș vrea s-o chem pe Ștefania să lămuresc tot ce s-a întâmplat ieri”, va spune Robi.

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, surprins în compania a două blonde misterioase: „Între două nu te plouă”. Fostul concurent a dat-o uitării pe Cristina

Mare le va fi mirarea fetelor când vor afla că și Patrick, la rândul lui, o va chema în camera roșie tot pe Ștefania! Virginia va zâmbi când va vedea imaginile de pe conexiune, dar cu siguranță nu-i vor pica bine. Concurenta va declara, de asemenea, că se aștepta la acest gest din partea lui Patrick.

Citește și: Ce decizie a luat Lorena după despărțirea de Laurențiu: „Aceasta este soluția”. Șatena i-a transmis un mesaj emoționant fostului iubit

„Eu eram sigură, dar nu am zis”, va spune Virginia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Se vor apropia Patrick și Ștefania?

După ce imaginile cu Patrick și Ștefania vor fi date pe conexiune, pare că Larisa și Julia vor dori să pună paie pe foc în fața Virginiei, care nu are comentarii de adăugat despre decizia lui Patrick.

Comentariile Juliei și ale Larisei o vor face pe Virginia să creadă că este posibil ca Patrick să aibă parte, pentru prima dată, de o iubită blondă, iar aceea să fie chiar Ștefania.

„Trebuie să fie prima blondă din viața lui care i-a pus capac”, va spune Larisa.

„Păi stai un pic, că lui Patrick îi plac blondele, asta am discutat ieri cu el. Lui îi plac blondele doar că n-a avut niciodată parte de o blondă”, va spune Julia.

„Poate are acum”, va declara Virginia.

Tot mâine, Cosmin va șoca pe toată lumea după ce va spune în fața camerei pe cine vrea să cheme în camera roșie. Aflați mâine, 31 ianuarie 2024, despre cine este vorba și ce se întâmplă mai departe într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!