Luis Gabriel și-a postat fiul pe rețelele de socializare după ce soția lui, Haziran, a fost mustrată de fani că îi ascunde fața copilului

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2023, 02:10

Baietelul lui Haziran si al lui Luis Gabriel a implinit o luna

Sursa: Instagram

Luis Gabriel a luat decizia de a-si prezenta oficial fiul pe social media, pe micutul Joseph, fix cand a implinit o luna.

Luis Gabriel și Haziran sunt cei mai fericiți părinți de când în viață lor a intrat Joseph, băiețelul pe care îl așteptau cu sufletul la gura. Soția cântărețului a dezvăluit că demult a început să facă pregătiri pentru venirea pe lume a micuțului și că a făcut toate cumpărăturile din lume pentru a nu-i lipsi nimic.

Luis Gabriel si-a postat fiul pe retelele de socializare

Într-un interviu pentru wownews, Luis Gabriel a dezvăluit faptul că a vrut un nume sfanț pentru copilul lui și că s-a dus o mare bătălie pentru alegerea lui: "Am vrut să punem un nume de sfanț, am zis că ar fi Joseph. Era bătălie intre Salavatorre și Joseph. Îmi place foarte mult. Nu vom face nunta și botezul în același timp pentru că nunta mea și a soției mele vreau să fie diferita.

Când o să am mai mulți bani, atunci voi face și nunta."
 

Cât despre Haziran, soția lui Luis Gabriel, după naștere, a fost asaltatat de către internauți cu o singura întrebare și anume de ce nu îi postează fata, moment în care tânără mămică a răbufnit și a scris un mesaj destul de tranșant pe Instagram.

Haziran, certata de fani ca nu arata fata micutului Joseph

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Reacția lui Adrian în momentul când Nicolas îi spune că Bianca îl place: "Ce să zic, făceți-vă de cap!" Cum a comentat concurentul eliminat decizia Biancai

  "Nu este cazul să îmi arat copilul de doua săptămâni pe Internet, am superstiiile mele, în primul rand, nu trebuie să dau explicațîi nimănui și în general nu trebuie să dau explicațîi, însă sunt multe comentarii pe aceasta tema.

Consider că nu este momentul acum, când vă fi momentul, cu siguranță o să îl arat. Nu o să îl țîn într-o cutie țoață viață. Nu este vorba despre figuri, din contra, l-aș fi exploatat și mai mult daca era asta. Pur și simplu vreau să stau liniștită în perioada mea de lăuzie." 

Însă, iată că, mândru de fiul lui, mai ales că a împlinit o luna, Luis Gabriel a postat câteva imagini înduioșătoare cu Joseph pentru a fi admirat de toți internauții.

Fară nicio rezerva, proaspătul tătic, i-a postat și chipul micuțului care dormea că un îngeraș.