Luis Gabriel si Haziran vin la "Roata Norocului", duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie spectaculoasa!

Autor: Daniela Iliuta
ana barnoschi si bursucu Foto(6)

Ana si Bursucu v-au pregatit o noua editie Roata Norocului de senzatie

Sursa: Captură KANAL D

Ana Barnoschi si Bursucu va asteapta cu o noua editie incendiara a emisiunii Roata Norocului, duminica, 31 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D.

Indragitii prezentatori ai emisiunii Roata Norocului, Ana Barnoschi si Bursucu, va aduc si in aceasta duminica, 31 octombrie, premii mari, voie buna, muzica de calitate si momente hazlii. Ca de fiecare data, telespectatorii, Ana Barnoschi va intra in pielea unui magician, dornic de a face tot felul situatii inedite, exasperandu-l pe Bursucu, cu interventiile sale.

Cantaretii Luis Gabriel si Haziran vin la "Roata Norocului", duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ca in fiecare seara de duminica, la Roata Norocului, vor veni in platou doi invitati speciali, artistii Luis Gabriel si Haziran, vor fi gata sa castige cat mai multe premii pentru cazul social pentru care vor lupta si vor face tot posibilul pentru a aduce bucuria pe chipul celor aflati la grea incercare. 

Cei doi cantareti celebri, vor incerca din rasputeri sa dezlege cat mai multe puzzle-uri si vor accepta chiar si cele mai hazlii si neasteptate pedepse pentru a merge mai departe in emisiune pentru cazul social.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ana Maria Barnoschi, surprinsa intr-o escapada in Grecia! A fost sau nu ceruta de sotie de iubitul ei? Iata ce dezvaluiri inedite a facut indragita vedeta!

Luis Gabriel si Haziran vor incanta de asemenea publicul cu melodia lor deja celebra si vor incerca sa descopere cat mai multe solutii pentru puzzle-urile puse in joc, pentru a castiga cat mai multe premii.
Nu vor lipsi nici pedepsele hazlii la care vor fi supusi concurentii, dar si cei doi invitati, asa ca nu trebuie sa ratati editia de duminica Roata Norocului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”