Luis Lazarus: "Cioaca nu a transat-o pe Elodia Ghinescu! Politistul a indesat-o intr-un geamantan si a scos-o pe geam din casa"

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Luis Lazarus si Stefan Stroe au analizat cazul disparitiei Elodiei Ghinescu, in direct la WOWbiz!

Luis Lazarus este sigur ca Cioaca nu a transat-o pe Elodia, ci a indesat-o intr-un geamantan dupa ce i-a aplicat o lovitura cauzatoare de moarte. Jurnalistul a dezvaluit ca niciodata nu a fost de acord cu versiunea conform careia politistul ar fi transat-o in apartamentul locuia cu sotia si copilul.

De cealalta, parte, reporterul Stefan Stroe a declarat ca probele insuficiente de la dosar nu l-au convins de vinovatia politistului Cristian Cioaca.

" Nu stiu cum anchetatorii au stabili ora crimei la 00:00, fiindca Cioaca vorbea la telefon cu amanta. Parchetul a incercat sa demonstreze ca Cioaca a taiat-o cu cutitul, fiindca disparuse un cutit din casa. Eu nu cred ca Cioaca a taiat-o cu cutitul. Eu stiam ca ea venise cu jeanta mare, portocolaie, din Dubai. Avea 45 de kilograme, nu trebuia sa o taie, pur si simplu o facea ghem.

De asta nu s-a gasit sange in baie sau in cada. Bona a sesizat ca a disparut cutitul. Ea facea mancare si il folosea des. Instant, cand a intrat in bucatarie, si-a dat seama ca a disparut un cutit. Eu am certitudinea ca Cioaca e vinovat. Cand iei contextual situatia, observi ca se leaga niste lucruri
", a explicat Lazarus.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.