Luiza Udrea va incerca sa o readuca pe Gabriela pe linia de plutire! Povestea unei adolescente care a devenit mama fara voia ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 iul 2020, 14:05

Astazi de la ora 21.00, la „Mama din intamplare” vom face cunostinta cu Gabriela, o fata de 17 ani, din Lunca Frumoasa, judetul Buzau.

Gabriela locuieste impreuna cu sora ei si parintii si, in urma cu doi ani, in viata ei au inceput o serie de schimbari. Fata a intrat la liceu, iar ceea ce parea inceputul unui viitor bun, a devenit in scurt timp un cosmar. Parintii Gabrielei, domnul si doamna Stanciu isi doreau ce-i mai bun pentru fiica lor, iar sacrificiile erau pe masura si, din putinul pe care il aveau, ii trimiteau mereu bani fiicei lor pentru chirie si cheltuiala.

Ajunsa la oras, Gabriela a pierdut controlul asupra vietii sale lasand deoparte scoala in favoarea prietenilor si a discotecilor pe care le frecventa cu regularitate.

 

Orasul parca i-a luat mintile Gabrielei, iar parintii ei nu stiau nimic despre tot ce se intampla cu fiica lor pentru ca aceasta ii mintea tot timpul. A urmat o relatie ascunsa cu un baiat pe care Gabriela l-a cunoscut la tara si, in urma cu cinci luni, ea a dat nastere unei fetite, Alexandra.

Obisnuita sa nege adevarul, Gabriela s-a vazut depasita de situatie iar rusinea a facut-o sa se izoleze. 

Gabriela este singura care stie cine este tatal copilului, insa a hotarat sa nu spuna parintilor nici macar o vorba despre el. Parintii i-au oferit tinerei mamici tot sprijinul, chiar daca rusinea si orgoliul acesteia nu lasau sa arate vreun gram de recunostinta, din contra, vorbele urate si violenta Gabrielei fata de parinti erau la ordinea zilei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Luiza Udrea, psihologul emisiunii, va incerca sa o readuca pe Gabriela pe linia de plutire.

Tatal fetitei e de negasit, insa parintii Gabrielei vor ca acesta sa-si asume responsabilitatea faptelor lui. Luiza va reface traseul vietii adolescentei, insa de aceasta data, mama Gabrielei va fi martor. Surprizele de care au parte parintii sunt mari, insa Luiza descopera pas cu pas, ca fiecare are vina lui. Cu cartile pe masa, fiica si parintii trebuie sa-si vorbeasca sincer pentru prima data despre cele intamplate si sa isi recunoasta partea de vina. 

Micuta Alexandra, fetita de 4 luni a Gabrielei, este singura care zambeste in acest decor al problemelor, iar fiecare membru al familiei Stanciu trebuie sa invete sa faca eforturi pentru schimbare. 

Nu ratati astazi, un episod impresionant la „Mama din intamplare” cu Luiza Udrea, ora 21.00, la Kanal D.