Lumea fotbalului, in SOC ! Radoi s-a aruncat de la etajul 4

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 22 aug 2021, 01:40
Mirel Radoi

Fratele selectionerului nationalei U21 a Romaniei, Mihai Radoi, a cazut luni de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin.

Mihai Nicusor Radoi, in varsta de 37 de ani, ar fi cazut de la etajul al patrulea al blocului de pe strada Doctor Babes, din Drobeta-Turnu Severin, in jurul orei 12:00. Potrivit unor surse din Politie, barbatul se afla in proces de divort si incidental ar fi avut loc dupa o cearta dintre el si sotia sa.

Numarul de urgenta 112 a fost alertat de un vecin batran si o ambulanta a sosit la fata locului pentru a-i acorda barbatului ingrijiri medicale.

Desi Mihai Radoi este inca in viata, medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire, acesta suferind un traumatism cranian si o fractura la un picior.

Tentativa de sinucidere sau accident?

„Apelul s-a primit la 112 in jurul orei 12.00. Un cetatean a sesizat ca de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babes a cazut un barbat fara a putea oferi detalii.

Un echipaj medical l-a preluat pe barbatul cazut si l-a transportat in stare grava la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin. A ramas la fata locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta si pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul”
, au declarat, conform News.ro reprezentantii IPJ Mehedinti.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fratele lui Mirel Radoi a avut in trecut probleme cu justita, fiind condamanat pentru trafic cu tigari.

Politistii se afla la fata locului, fiind deschisa o ancheta pentru a se stabili daca este vorba despre accident sau tentativa de sinucidere, potrivit mediafax.ro.

Mirel Radoi este un fost jucator roman de fotbal, nascut in Drobeta-Turnu Severin, care si-a petrecut majoritatea carierei la FC Steaua Bucuresti.

In prezent este selectionerul nationalei U21 a Romaniei.