Lumea ii striga murdareii! Copiii sarmani crescuti langa groapa de gunoi a orasului Deva nu au pomenit nimic altceva in jurul lor decat mizerie si neajunsuri! Iata cum reusesc acestia sa supravietuiasca in ciuda greutatilor care ii apasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 17 sep 2020, 00:30

Oropsiti de soarta, copiii crescuti langa groapa de gunoi, se multumesc doar cu micile portii de mancare capatata si cu jucariile stricate gasite printre gunoaie.

Sunt ca o haita de lupi flamanzi care traiesc din resturile altora. Mai trist e ca parintii nu fac nimic ca sa ii scoata la lumina. Ba, mai mult, stau cu mana intinsa si asteapta ca altcineva sa vina sa le ofere ajutor.

La marginea Devei, la groapa de gunoi a orasului, o colonie de amarati se lupta sa supravietuiasca. Acestia traiesc dupa o zi pe alta, rugandu-se sa mai gaseasca printre gunoaie lucruri pe care sa le foloseasca, sau peturi pe care sa le vanda si sa castige cativa banuti pentru mancare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii micutilor chinuti de greutatile vietii, incearca sa razbata cu ajutorul social primit de la stat, insa nu se preocupa pentru a-si cauta locuri de munca, complacandu-se in situatia existenta.

 

Taguri: