LUMEA INTREAGA il sarbatoreste! Michael Jackson ar fi implinit astazi 54 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 02:15

Fanii din toata lumea il sarbatoresc miercuri pe regele muzicii pop, Michael Jackson. Daca ar fi trait, starul ar fi implinit astazi 54 de ani.

In toate marile capitale ale lumii vor fi organizate diverse festivaluri si evenimente in memoria artistului.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care il folosea ca somnifer.

Artistul a fost inmormântat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, pe 3 septembrie, la 70 de zile de la moartea sa. La ceremonia funerara au participat doar familiasi prietenii foarte apropiati ai starului.


VIDEO: momentul in care Michael Jackson a executat pentru prima oara celebrul Moonwalk.



Michael Jackson este unul dintre putinii artisti care au intrat de doua ori în Rock and Roll Hall of Fame.

Printre alte realizari se numara si 13 recorduri Guinness, incluzand recordul pentru "cel mai de succes entertainer din toate timpurile", 14 premii Grammy, 26 premii A.M.A.(American Music Awards), 12 premii W.M.A.(World
Music Awards), 17 single-uri numarul unu in Statele Unite (incluzand 4 ca membru al formatiei The Jackson 5) si vanzari de peste 800 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai vanduti artisti din istorie.

Michael Jackson a strans si a donat peste 300 de milioane de dolari prin intermediul a 39 de actiuni de caritate si prin intermediul propriei sale fundatii, Heal the World.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.