Lumea modei in SOC. Manechin international gasita MOARTA in propriul apartament

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

O moarte misterioasa au de elucidat anchetatorii bucuresteni. O tanara de 26 de ani, manechin international a fost gasita moarta in propriul apartament.

De doua zile nimeni nu mai stia nimic de soarta ancai roventa. Ingrijorati, parintii si prietenii au venit in Bucuresti. Au gasit-o fara suflare in holul apartamentului in care tanara locuia singura. Tanara era o obisnuita a podiumurilor de moda de la Milano. Se intorsese de curand in Romania pentru a petrece sarbatorile cu familia. Nimeni nu a banuit un sfarsit atat de tragic.

Anca Roventa avea numai 26 de ani.

Alesele lumea modei chiar daca dupa ce a terminat liceul in Targu Jiu a intrat cu examen, la ASE, la facultatea de cibernetica. Politia Capitalei a deschis o ancheta pentru moarte suspecta, desi pe trupul tinerei nu au fost gasite urme de violenta. In functie de ce vor stabili medicii legisti la necropsie se va sti si cauza mortii tinerei.

##VIDEO129062##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.