Lumea muzicii este in DOLIU! O mare cantareata a incetat din viata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 03:00

Lumea muzicii este in doliu!

Cantareata de bossa nova Eydie Gorme, autoarea hitului "Blame It On The Bossa Nova", a murit la varsta de 84 de ani, sambata, in Las Vegas, dupa o lunga suferinta.

 

Eydie Gorme, nascuta Edith Gormezano, intr-o familie de evrei vorbitori de limba spaniola, in New York, in 1928, a crescut vorbind atat engleza, cat si spaniola.

 

Cantareata l-a cunoscut pe sotul ei, muzicianul Steve Lawrence, in 1953, pe platourile de filmare pentru o emisiune de televiziune gazduita de Steve Allen, de pe postul NBC, care, un an mai tarziu, a devenit

"The Tonight Show".

 

Cei doi s-au casatorit in 1957.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Gorme a lansat mai multe hituri pe parcursul carierei- precum "Blame It On The Bossa Nova" (1963)-, atat alaturi de sotul ei, Steve Lawrence, cat si ca artista solo.

Ea si Lawrence au inregistrat mai multe piese in limba spaniola, care au devenit hituri in America Latina.

 

Piesa cantata in duet cu sotul ei "We Got Us", lansata in 1960, le-a adus un premiu Grammy.

 

in afara de "Blame It On The Bossa Nova", Gorme a mai avut un mare succes, piesa in limba spaniola "Amor", lansata in 1964 alaturi de formatia mexicana Trio Los Panchos.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.