Lumea muzicii este IN DOLIU! Un celebru cantaret a incetat din viata. MILIOANE de fani sunt in soc FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 14:45

Lumea muzicii este in doliu!

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit, vineri, intr-un spital din California, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani, anuntul fiind postat pe site-ul personal al artistului.

 

Nascut in Oklahoma, JJ Cale a ajutat la aparitia Tulsa Sound, gen muzical care combina blues, rock si country. Artistul a devenit faimos in 1970, cand Eric Clapton i-a preluat piesa "After Midnight".

 

De asemenea, in 1977, Clapton a facut celebra si melodia lui J J Cale, "Cocaine".

 

Nascut in 1938, John Weldon Cale a folosit numele de scena JJ Cale pentru a evita o posibila confuzie cu John Cale, din formatia Velvet Underground.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Astfel, dupa succesul melodiei "After Midnight", cantaretul american a inregistrat albumul "Naturally"- primul dintre cele 14 materiale discografice ale sale.

 

Totodata, Cale mereu se descria ca fiind mai mult un compozitor decat un cantaret, iar melodiile sale au devenit un succes cand au fost interpretate de alti artisti precum Tom Petty, Santana si Lynyrd Skynyrd.

 

Sursa: Mediafax.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.