Luminita Anghel a slabit si arata SENZATIONAL. Artista a dezvaluit cum a reusit sa dea jos 30 de kg

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Dieta, sport si multa ambitie! Luminita Anghel a marturisit ca s-a pregatit mai intai psihic pentru perioada de slabire, relaxandu-si mai intai psihicul.

##VIDEO90721##A nascut in urma cu doi ani o frumusete de baiat! Luminita Anghel este o mama mandra de copiii sai! Mezinul familiei a implinit doi ani si vorbeste chiar in propozitii, scurte ce-i drept. Pe perioada sarcinii, Luminita Anghel a marturisit ca nu si-a refuzat nimic din punct de vedere alimentar. A mancat de toate, de la dulciuri, paste si, in general, alimente care ingrasa. Iar efectul nu a intarziat sa apara.

Cantareata se ingrasase foarte mult, iar dupa nastere i-a fost greu sa scape de kilogramele in plus. A reusit abia in aproximativ un an si jumatate sa revina la o greutate normala.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.