Luminita Anghel, dupa ce a luat nota 0: "Am fost cel mai mare soc al meu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:24

Artista a fost extrem de deranjata de faptul ca domnul Stefan Naftanaila i-a acordat nota 0 si spune ca ar fi putut acorda macar nota 1 din respect pentru cariera ei.

"A fost cel mai mare soc al nostru, ca am luat nota 0. De ce am mai ajuns in finala daca eram asa praf? Eu nu mi-am permis sa dau niciun fel de pronostic. Am fost intr-o forma excelenta in seara de 9 martie si nu sunt lipsita de modestie, dar asa au spus si fanii mei.  M-au lasat sa inteleg ca nu as face fata Eurovisionului. Zoli de la Sistem mi-a spus ca domnul Stefan Naftanaila a fost cu noi la Kiev, in 2005, cand am fost la Eurovision, eu nu-mi mai aduc aminte.

Nu mai sunt asa suparata, dar a fost o jignire adusa si coregrafului Edi Stancu care a facut o treaba exceptionala. Domnul Naftanaila putea sa imi dea un punct din respect pentru cariera mea si vocea pe care o am", a spus Luminita Anghel la WOWbiz.

 

"Cezar este o voce foarte buna si este un reprezentat al Romaniei care a meritat sa mearga mai departe", a mai spus artista despre cel care ne va reprezenta la Eurovision.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Imi pare rau pentru Lumi, dar juriul a dat note foarte ciudate tuturor. Eu m-am suparat ca nu cred ca sunt o cantareata de nota 7, dar asa a fost decizia juriului.

A fost un pic dezamagitor, Luminita nu se califica oricum, si daca lua 12 puncte, din cauza publicului",  a spus si Elena Carstea la Kanal D

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.