Luminita Anghel: “Mama m-a nascut la varsta de 42 de ani!”

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Cristina Cioran si Paula Chirila au avut-o invitata astazi, in platoul “Draga mea prietena”, pe cantareata Luminita Anghel.

 

Luminita Anghel: “Mama m-a nascut la varsta de 42 de ani!”
Cristina Cioran si Paula Chirila au avut-o invitata astazi, in platoul “Draga mea prietena”, pe cantareata Luminita Anghel. Artista a vorbit despre copii, despre geloziile care mai apar intre acestia, dar si despre sarcina, in general.
Mama a trei copii, doi infiati, David si Mariuca, si unul biologic, Filip, artista a povestit ca si in familia ei, copiii si-au manifestat mici gelozii, unul fata de celalalt.
“Nu cred ca am auzit de frati care sa nu se intre ei. Copiii mei aveau probleme, unii cu altii, pe rand, in functie de aparitia lor in familie. Copilul cel mare (David – n.r.) o, pe sest, pe cea mica, (Mariuca – n. r.), ca sa nu se prinda mami (Luminita Anghel – n.r.) … Cand a venit cel mai mic, Filip, am fost ca o closca pe langa el, foarte protectoare, si nu-l lasam nicio clipa singur”, a spus Luminita.
Luminita Anghel l-a adus pe lume pe fiul sau cel mic, Filip, la varsta de 43 de ani. Vedeta spune ca varsta nu a fost un impediment in venire ape lume a micutului.
“In secolul XXI nu cred ca se mai pune problema nasterii unui copil la o vasta mai inaintata. (…) Odata cu inaintarea in varsta, este adevarat ca intervin probleme de sanatate.
(…) Mama mea, si erau vremuri cu totul si cu totul diferite fata de cele de acum, m-a nascut la varsta de 42 de ani”, a declarat artista.
Nu ratati emisiunea “Draga mea prietena”, moderata de Cristina Cioran si Paula Chirila, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Artista a vorbit despre copii, despre geloziile care mai apar intre acestia, dar si despre sarcina, in general.Mama

a trei copii, doi infiati, David si Mariuca, si unul biologic, Filip, artista a povestit ca si in familia ei, copiii si-au manifestat mici gelozii, unul fata de celalalt.

Nu cred ca am auzit de frati care sa nu se intre ei. Copiii mei aveau probleme, unii cu altii, pe rand, in functie de aparitia lor in familie. Copilul cel mare (David – n.r.) o, pe sest, pe cea mica, (Mariuca – n.
r.), ca sa nu se prinda mami (Luminita Anghel – n.r.) … Cand a venit cel mai mic, Filip, am fost ca o closca pe langa el, foarte protectoare, si nu-l lasam nicio clipa singur
”, a spus Luminita.


In secolul XXI nu cred ca se mai pune problema nasterii unui copil la o vasta mai inaintata. (…) Odata cu inaintarea in varsta, este adevarat ca intervin probleme de sanatate.
(…) Mama mea, si erau vremuri cu totul si cu totul diferite fata de cele de acum, m-a nascut la varsta de 42 de ani
”, a declarat artista. 

Nu ratati emisiunea “ Draga mea prietena ”, moderata de Cristina Cioran si Paula Chirila, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii