Luminita Anghel, terorizata de fiul adoptat! Cum vrea David sa o distruga? Dezvaluiri socante:"Mi-e teama ca mi se va intampla ceva rau, daca raman singura cu el"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 01:30

Cosmarul pare sa nu se mai termine pentru Luminita Anghel si David, fiul ei. Dupa ce ultima data cand au stat fata in fata, acesta a ales sa plece din platou, acum artista sustine ca este terorizata de fiul ei.

Invitata in platoul emsiunii WOWbiz, aceasta a dezvaluit cosmarul prin care trece din cauza lui David.
"Am luat decizia de a pune punct acestei relatii, pana cand David se va tine cuvant in ceea ce priveste promisiunile pe care le-a facut de-a lungul timpului. Eu nu am cum sa fiu pedepsita pentru faptul ca acum 20 de ani am facut un gest. Este un gest pe care l-am facut pentru ca asa am simtit, nu am asteptat niciun fel de recunostinta, nu astept sa mi se faca statuie.

Nu mi-am arogat vreun titlu de bunul samaritean sau de om care vrea sa fie laudat pentru asta. Luni de zile am spus ca este nepotul meu. Au fost multi oameni care mi-au scris dupa emisiune, care m-au acuzat ca nu este normal ceea ce se intampla. Din prima clipa in care l-am adoptat l-am crescut ca pe fiul meu, in acte este fiul meu, nu i-a lipsit nimic, a fost in gradinita.
Noi am fost in emisiunea voastra si in perioada in care era in liceu, cand avea un comportament conflictual, cand eu incercam sa aflu ce se intampla cu el.

Intrebata ce facea:"Nu mergea la scoala. Stateam ca ultimul jandarm in fata usii camerei lui, ca sa se trezeasca, sa se spele, sa se duca la scoala. El nu a putut sa-si rezolve problemele.

El n-a fost violent doar fata de mine, ci si de fata cu alte persoane.

Sunt singurul strain care stie, Luminita poate confirma, comportamentul lui David. In primul rand, el avea accese de furie foarte dese, iar totul a culminat cu momentul in care Luminita era insarcinata si mi-era teama sa stau cu el in casa.", a spus prietena Luminitei Anghel, in timp ce aceasta a tinut sa vorbeasca despre accesele de furie pe care le avea: "Amenintarile cu sinuciderile care erau repetate, inca din clasa a cincea.
Mereu lasa un desen cu piatra funerara si cu numele lui pe ea. Am fost la psihologi, dar n-am luat in seama. Crizele lui nu erau legate de faptul ca m-am casatorit si pentru ca am facut un copil, ci pentru ca ii interziceam lucruri. Accesele lui de furie am incercat sa le acopar, dar exista martori care pot spune ca am pus detectivi pe urmele lui pentru ca nu stiam despre el nimic.
Imi tremura inima cand vedeam ca iesea sa plimbe cainele si nu se intorcea pana tarziu.", a mai marturisit Luminita despre fiul ei.
Cosmarul dintre Luminita Anghel si David este unul vechi, intrucat cantareata a povestit ca acesta a santajat-o emotional inca din adolescenta: "Si-a spart geamul din camera, se lovea cu rigla peste maini, pentru a se rani, si-a spart dulapul, dar a facut aceste lucruri in perioada in care lumea spunea ca aceasta atitudine este normala, intrucat ma casatorisem.
Dar nu era asa, pentru ca el l-a acceptat pe sotul meu. Diferentele au fost facute pentru ca n-a mai putut fi suportata rebeliunea. Nu-mi amintesc ca l-am prins mirosind a alcool. Am incetat sa cred ca-mi va spune "iarta-ma". N-am mai vorbit cu el de la Craciun, pentru ca el a promis ca se va schimba, dar nu a facut nimic. A chemat televiziunile pentru a face scenarii, pentru a castiga o imagine.", a mai spus Luminita Anghel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta


De asemenea, cantareata a dezvaluit un episod dureros, care a avut loc in urma cu multi ani. Atunci, David a enervat-o la culme si a determinat-o sa-si iasa din minti:
"Mai ma lasati cu Craciun fericit? Ma lasati cu teroarea asta? Ma lasati ca nu i-am raspuns la mesaj? In preajma Craciunului au aparut imaginile in care el aparea cu frigiderul gol. Decat sa-l hranesc pe el, mai bine hranesc doi batrani. Decat sa am grija de David care ma sfideaza, mai bine ma duc si duc mancare la doi batrani, care nu pot munci. Eu nu am avut un Craciun fericit. Pentru mine s-a terminat. Nu exista respect, nu exista dragoste. Nu poate sa existe doar de o parte. El nu e singur pe lume si nu a fost niciodata, el doar m-a sfidat. Mereu a trebuit sa mergem la scoala sa ne cerem scuze pentru faptele lui. Recunosc ca atunci cand ma sfida ma enervam teribil. Eu stiu cum ma purtam cu ai mei. A trantit ceva din casa, l-am dat afara. I-am spus "marsh de aici", dupa ce mi-a cerut bani de buzunar. Si stiti ce mi-a zis? "Atat cat imi dai tu acum, atat iti voi da la batranete.", asa mi-a spus. In mijlocul strazii, de fata cu alti oameni. I-am spus eu ca nu-l iubesc, ca nu ii mai sunt mama? Nu, dar bataia lui de joc trebuie sa inceteze. Trebuie sa dovedeasca ca e om. Sa renunte sa se mai victimeze. Eu aleg ce sunt.", a mai spus acesta.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.