Lumy Nitsa, fenomenul "Fi-mi-ar scarba" de pe retelele sociale, i-a dat replica lui Mihai Bendeac in direct!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:56

Smechera din America, Lumy Nitsa, devenita muza pentru Mihai Bendeac, are o poveste formidabila. Lumy este femeia cu vocea inconfundabila care a devenit fenomen pe retelele de socializare.

Replica prin care se identifica: "Fi-mi-ar scarba". In Romania, Lumy Nitsa are si o sosie, intruchipata in persoana lui Mihai Bendeac.
"Nu am folosit-o pentru scena. A venit dintr-o radacina a mea, din trecutul meu. tatal meu o zicea foarte des. Tatal meu a fost o teroare in America. A iesit zicala asta a lui din mine pentru prima data la 39 de ani. Eu cand am venit in America aveam 10 ani si vedeam cum reactiona.

Fiind copil nu-mi dadeam seama.

"Pasiunea mea sunt unghiile false, ador asta, e o arta. Fac contabilitate pentru afacerea pe care o am cu sotul aici, piscine. Trei, lucrez la banca pentru ca imi ofera beneficii medicale si ma impart", a adaugat Lumy Nitsa.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.