Luna Nouă august 2021. Trei zodii care sunt puternic influențate de Luna Nouă

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 00:25
Luna nouă august 2021: Ce ne aduce
Sursa: pexels.com

Luna Nouă are loc atunci când Luna se află între Pământ și Soare. Iată când se întâmplă în august Luna Nouă.

Luna Nouă are loc luna următoare pe 8 august 2021. În luna august Luna va avea 4 faze. Prima fază va fi tocmai aceasta de Lună Nouă, ce se va întâmpla pe 8 august la ora 16:50.

Urmează pe 15 august, la ora 18:20, Primul Pătrar. Pe 22 august, la ora 15:02, va fi Lună Plină, în timp ce ultima fază, Ultimul Pătrar, va avea loc pe 30 august la ora 10:13.

Luna Nouă august 2021: Ce e bine să faci când e Luna Nouă

Luna Nouă apare ca o semilună subțire, putând și să nu fie vizibilă deloc pe cer. Tradiția populară spune că vremea este schimbătoare și capricioasă atunci când este Luna Nouă.

Luna Nouă este considerată un simbol al începutului. Credința populară spune că este o perioadă bună pentru a începe o nouă relație.

Potrivit aceleiași credințe populare, fetele care vor să își viseze ursitul de Luna Nouă trebuie să iasă în fața Lunii, să se încline de trei ori și să-i spună:

“Lună dragă, Lună nouă, dă-mi să beau apă de rouă;

Lună dragă, draga mea – arată-mi perechea mea !“.

O altă tradiție de Lună Nouă spune că este bine să îți scrii dorințele pe o hărtie, să o arzi și să arunci cenușa spre Lună.

Astrologii consideră că dacă începi o activitate de Lună Nouă aceasta este benefică și îți va aduce câștiguri.

Citeste si:// AUGUST 2021: HOROSCOP// Zodiile care vor avea parte de o lună magică!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Luna Nouă august 2021. Cele 3 zodii care vor fi influențate benefic de Luna Nouă

Luna Nouă, care se va petrece pe 8 august 2021, vine cu vești bune pentru trei zodii: Leu, Fecioară și Berbec.

Potrivit astrologilor, Berbecii își vor găsi jumătatea în acea perioadă de Lună Nouă. Îți vei deschide sufletul și persoana care va trebui să deschidă ușa către inima ta o va deschide.

În ceea ce îi privește pe Lei, aceștia se vor simți extraordinar, fiind în centrul atenției, așa cum le place, și primind numeroase aprecieri.

Și pentru Fecioare Luna Nouă vine cu o energie pozitivă. Fecioarele sunt mulțumite în primul rând de ele însele, ceea ce este destul de greu de obicei având în vedere că sunt persoane pretențioase și critice. Este posibil ca și ele să își găsească jumătatea. Este, totodată, o perioadă benefică din punct de vedere profesional pentru Fecioare, care fie pot găsi un loc de muncă mai bine plătit, fie își pot deschide o afacere care, la prima vedere, pare să aibă succes.

Citeste si: AUGUST 2021: Horoscop sănătate. 2 zodii trebuie să fie atente la semnele transmise de organism

 

 

 

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?