Lună Nouă 21 ianuarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o schimbare de destin

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 oct 2023, 02:20

Luna Nouă în Vărsător din ianuarie 2023 va influența toate zodiile 

Sursa: unsplash, pixabay

Luna nouă în Vărsător din ianuarie 2023 va aduce schimbări în viețile celor mai mulți nativi ai zodiacului. Iată care sunt zodiile care vor fi puternic influențate și când se va produce Lună Nouă în ianuarie 2023.

Prima Lună Nouă din anul 2023 se va produce în luna ianuarie, în zodia Vărsător. Ce înseamnă, de fapt, acest lucru și care sunt zodiile care vor avea parte de schimbări puternice în următoarea perioadă?

Lună Nouă ianuarie 2023. Pe ce dată are loc? 

Fenomenul de Lună Nouă se va produce pentru prima oară în anul 2023 pe 21 ianuarie.

Mai exact, este vorba despre o Lună Nouă în zodia Vărsător care va avea loc în noaptea de 21 spre 22 ianuarie 2023. Acest fenomen este unul foarte important din punct de vedere astrologic, având în vedere că Luna Nouă îndeamnă mai tot timpul la schimbări semnificative și poate avea consecințe la scară largă. 

Este un moment în care este bine ca oamenii să își facă planuri de viitor, să ia decizii importante, dar nu fără să analizeze totul cu mare atenție.

Din dorința de a face schimbări, nativii zodiacului pot ignora anumite aspecte și pot face greșeli pe care să le regrete ulterior.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Luna Nouă din ianuarie 2023 coincide și cu începutul Anului Nou Chinezesc, pe data de 22 ianuarie 2023. 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023: Zodiile compatibile în Anul Iepurelui de Apă! Destinul le va aduce împreună

Care sunt zodiile puternic influențate de Luna Nouă în Vărsător din 21 ianuarie 2023? 

Majoritatea zodiilor vor simți influența fenomenului de Lună Nouă în Vărsător, însă vor fi și câteva zodii care vor trece prin schimbări radicale. Gemenii, Leii, Vărsătorii, Scorpionii și Balanțele sunt zodiile asupra cărora Luna Nouă în Vărsător va avea un impact foarte puternic. Ce urmează pentru acești nativi ai zodiacului?

Gemeni

Luna Nouă în Vărsător din 21 ianuarie 2023 poate fi momentul unor noi începuturi pentru nativii din zodia Gemeni. Persoanele care s-au născut în această zodie pot ieși din zona de confort, își pot da seama că au nevoie de schimbări radicale. Gemenii își pot seta noi obiective, pot evolua în special din punct de vedere profesional, dar și personal. Este un moment bun pentru a începe cursuri noi, pentru a acumula noi informații.

Leu

Nativii din zodia Leu vor fi influențați de Luna Nouă din 21 ianuarie 2023 la nivel profesional. Este o perioadă în care pot încheia parteneriate importante și care le pot aduce beneficii pe termen lung. Deciziile care vor fi luate acum îi pot influența radical, din toate punctele de vedere.

Vărsător

Luna Nouă din ianuarie 2023 va avea loc în zodia Vărsător, aceasta fiind cea mai afectată zodie.

Acești nativi pot avea parte de o schimbare de destin și pot avea puterea de a-și împlini cele mai arzătoare dorințe. Vor fi foarte ambițioși și motivați să facă lucruri pe care până acum nu avut curajul să le facă.

Balanță 

Luna Nouă din 21 ianuarie 2023 îi va determina pe nativii din zodia Balanță să fie ceva mai comunicativi, astfel că li se vor deschide multe uși. Vor avea parte de noroc și de succes atât în proiectele lor profesionale, cât și în cele personale. Li se poate schimba viața, mai ales dacă vor face alegerile potrivite. 

Scorpion

Pentru Scorpioni, Luna Nouă din 21 ianuarie 2023 va aduce schimbări în viața personală. Acești nativi pot întâlni tot felul de persoane care să aibă o influență pozitivă asupra lor și să îi determine să facă unele schimbări. Vor deveni mai puternici acești nativi la final de ianuarie. 

Citește și: Horoscop lunar ianuarie 2023. Început de an promițător pentru nativii acestei zodii. Ce zodie se va reinventa în ianuarie