Luna Nouă în Gemeni, pe 18 iunie 2023! Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 16 iun 2023, 12:58

Luna Nouă din iunie 2023 cade în semnul Gemenilor

Sursa: freepik.com

Luna Nouă din iunie 2023 cade în semnul Gemenilor, iar cuvântul de referință va fi comunicarea. Cum va influența Luna Nouă în Gemeni zodiile și la ce trebuie să fii atent în următoarea perioadă?

Luna Nouă iunie 2023 va avea loc pe data de 18, atunci când când Luna se va interpune între Pământ și Soare. Luna Nouă din data de 18 iunie va cădea în zodia Gemeni și va îndemna nativii zodiacului să facă schimbări. Gemenii sunt foarte buni comunicatori, iar Luna în semnul lor va reprezenta un bun moment pentru a purta conversații dificile și pentru a rosti adevăruri mai puțin plăcute, dar care trebuie spuse.

Află cum va influența Luna Nouă în Gemeni fiecare zodie!

Citește și: Horoscop chinezesc weekend 17-18 iunie 2023: Zodiile predestinate să-și împlinească visurile

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Berbec

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Luna Noua din 18 iunie va „lumina” cea mai ascunsă parte a vieții tale și va scoate adevărul la suprafață.

Reprezentanții zodiei Berbec continuă să treacă prin niște transformări profunde și fiecare tranzit astrologic contează. Sfatul astrologilor este să lăsați adevărul să înceapă să vă conducă, în loc să încercați să controlați totul atât de mult! 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Taur

Sub Luna Nouă din 18 iunie, Taurii își depășesc temerile și dau frâu liber imaginației. Acești nativi ai zodiacului nu vor mai lăsa opiniile altora să dicteze alegerile pe care fac în viață! 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Gemeni

Ușurința de a trece peste probleme și de a lăsa în urmă lucrurile care-i țin pe loc, asta va aduce Luna Nouă din iunie 2023 în viața Gemenilor. Acești nativi ai zodiacului vor învăța să-și ierte propriile dezamăgiri și neputințe, să-și accepte limitele și să-și aprecieze calitățile. 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Rac

Norocul va intra în viața nativilor Racilor odată cu Luna Nouă din 18 iunie, iar  talentele și abilitățile naturale îi vor ajuta pe acești nativi să obțină tot ceea ce își doresc. Nu vă mulțumiți cu mai puțin pentru că sunteți capabili de lucruri mari! 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Leu

Perioada următoare reprezintă momentul ideal pentru nativii care își doresc să își schimbe locul de muncă sau să încerce un domeniu nou! Leii își vor dedica toată energia acestui scop, iar răsplata eforturilor nu va întârzia să apară. 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Fecioară 

Nu fii orb la greșelile pe care le-ai făcut în trecut față de o anumită persoană, acesta este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Fecioară, cărora Luna Nouă le va aduce șansa să se revanșeze și să își ceară iertare! 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Balanță

Luna Nouă le va oferi Balanțelor energia necesară pentru a clarifica anumite aspecte care nu erau tocmai pe placul lor, dar pentru care nu au avut, până acum, starea de spirit necesară pentru a le rezolva.

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Scorpion

Încercă să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii la nervi, acesta este sfatul astrologilor pentru nativii zodiei Scorpion. Aceștia sunt mai hotărâți ca oricând să pună lucrurile în mișcare, dar graba lor poate strica rezultatul final.

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Săgetător

Vindecare și reechilibrare, asta va aduce Luna Nouă din 18 iunie reprezentanților zodiei Scorpion. Acești nativi ai zodiacului  își vor crea un plan de acțiune clar pentru a ajunge acolo unde își doresc. 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Capricorn

Luna Nouă din iunie 2023 va fi deschizătoare de drumuri pentru nativii Capricorn care vor primi încrederea de a spune „DA”, de a realiza tot ce își doresc și de a-și îndeplini menirea. După data de 18 iunie, aceștia vor deveni mai puternici, mai conștienți și mai pregătiți să-și urmeze adevărata chemare. 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Vărsător

Luna Nouă le va aduce Vărsătorilor dorința de a explora și le va stârni pofta de cunoaștere. Este o perioadă minunată să descoperi locuri și oameni noi sau să înveți, să acumulezi informații care să-ți completeze golul pe care l-ai resimțit în ultima perioadă. 

Horoscop Lună Nouă Iunie 2023- Pești

Energia acestei Luni poate fi folosită pentru a-ți clarifica obiectivele profesionale și pentru a lua decizii importante în ceea ce privește profesia. Peștii care se simt neîmpliniți în acest sector vor avea curajul să facă schimbări importante. 

Citește și: Horoscop dragoste iulie 2023: Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

 

Taguri: