Lună Nouă noiembrie 2023: Cum sunt zodiile impactate de acest fenomen astronomic

Author: Denisa Irimia

Cum sunt zodiile impactate de acest fenomen astronomic

Sursa: freepik

Luna Plină din luna noiembrie a anului 2023 va fi un eveniment astral deosebit care va influența semnificativ mai multe zodii.

Luna Noua din noiembrie 2023 aduce multe surprize. Să aruncăm o privire asupra celor pentru care această perioadă se anunță plină de promisiuni pozitive!

Lună Nouă din noiembrie 2023

În domeniul astronomiei și astrologiei, trebuie să subliniem că o lună plină este un moment cu adevărat remarcabil. Deși se petrece la intervale de aproximativ 29,5 zile, adică aproape o dată pe lună, nu putem subestima importanța fiecărei luni pline, deoarece aceasta are potențialul de a exercita o influență semnificativă asupra noastră.

Dintr-o perspectivă științifică, putem spune că o lună devine plină atunci când lumina solară iluminează în totalitate suprafața lunară, făcând ca aceasta să fie perfect vizibilă de pe Pământ.

De obicei, în fiecare an avem programate 12 luni pline, însă anul 2023 va aduce cu el o excepție interesantă, cu 13 luni pline, și acest lucru se datorează unei „Luni Albastre" speciale în zodia Pești care a avut loc la data de 30 august.

Următoarea Lună Plină este așteptată spre finalul lunii noiembrie, și este cunoscută și sub numele de "Luna Castor." Această anomalie a calendarului lunar ne rezervă unele surprize astrologice în acest an.

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Bat clopote de nuntă pentru aceste zodii

Cum sunt zodiile impactate de acest fenomen astronomic

Această Luna Plină, denumită "Luna Castorului", ne va lumina sub semnul zodiacal Gemeni, ceea ce indică faptul că urmează o perioadă în care relațiile cu prietenii, familia și întâlnirile sociale vor

juca un rol semnificativ.

Gemenii sunt cunoscuți pentru energia lor debordantă și entuziasmul pentru a se distra, astfel că distracția este un aspect important al vieții lor.

Ei doresc să împărtășească această energie pozitivă cu cei din jurul lor, punând accent pe atmosfera plină de viață și pe bucuria de a petrece timpul împreună.

În domeniul astrologiei, acest moment lunar intens vine cu un mesaj clar legat de reluarea concentrării și preluarea responsabilităților pe care s-ar putea să le fi neglijat anterior.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Concentrarea și efortul susținut vor fi cheia succesului în atingerea tuturor obiectivelor pe care le-ai stabilit în această perioadă de Lună Plină. Efectele acestei perioade vor fi resimțite mai puternic de către semnele zodiacale Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, sugerând că aceste zodii vor beneficia în mod special de această energie lunară.

Este momentul potrivit pentru a vă concentra și a face eforturi susținute pentru a vă îndeplini aspirațiile și responsabilitățile.

Citește și: Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător în perioada 13 decembrie 2023- 1 ianuarie 2024. Cum sunt zodiile afectate?

Prezența Lunii în zodia Gemeni aduce cu ea o sete de schimbare și spontaneitate. Această perioadă este caracterizată de dorința de a explora noi orizonturi și de a fi mai deschiși la schimbări în viața noastră.

Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra sentimentelor noastre și a le împărtăși cu ceilalți, fiindcă suntem mai comunicativi și deschiși în această perioadă. Acesta poate fi un moment în care capacitatea noastră de concentrare este îmbunătățită, ceea ce ne ajută să analizăm lucrurile mai obiectiv și să luăm decizii mai raționale.

Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți de faptul că succesul nostru și optimismul nostru pot stârni invidie sau descurajare la unele persoane din jurul nostru, astfel că este important să fim sensibili la reacțiile celorlalți și să gestionăm cu atenție interacțiunile noastre.