Luna plină în Capricorn. Cum sunt influențate zodiile de Superluna

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 apr 2023, 04:15

Luna plină în Capricorn. Cum sunt influențate zodiile de Superluna

Sursa: Istock

Astăzi, 13 iulie, Superluna poate fi observată pe cer. Aceasta va fi cea mai mare lună plină din anul curent, iar efectele sale se fac resimțite și pe harta astrologică, fenomentul fiind cunoscut drept Luna plină din Capricorn.

În această seară, pe 13 iulie, vom putea observa cu ochiul liber Superluna. Evenimentul va reprezenta cea mai mare lună plină din acest an și este cunoscută drept Superluna din iulie. Mai mult decât atât, fenomenul este unul destul de complex și de puternic în ceea ce privește astrologia, deoarece Superluna are efecte și pe această hartă.

Superluna în Capricorn va rezolva problemele personale

Superluna în Capricorn va rezolva una dintre cele mai dificile probleme cu care se confruntă o mare parte dintre oameni. Mai exat, nu puțini la număr sunt cei care își doresc atât o viață socială activă, cât și o carieră de invidiat.

Cu toții știm cât este de greu acest lucru și ce înseamnă și cât de greu este să găsim echilibrul perfect. Cu toate acestea, însă, Superluna sau Luna Plină în Capricorn va aduce un echilibru considerabil din acest punct de vedere.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 13 iulie 2022. Sfatul zilei: păstrează-ți calmul! Taurii au o zi de coșmar! Reușită uriașă pentru o zodie!

În decursul unei luni calendaristice, luna trece prin mai multe etape, iar cea mai mare dintre ele este faza de lună plină, acela fiind și momentul în care corpul ceresc are cea mai mare strălucire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mai mult decât atât, fiecare lună plină se aliniază, pe rând, cu câte un semn zodiacal și, drept urmare, fiecare lună a anului va avea o atmosferă specială.

Următoarea lună plină va avea loc pe data de 12 august 2022, atunci când aceasta va intra în zodia Vărsător.

Conform Women's Health, relatează stirileprotv.ro, în timpul Superlunii de anul următor, oamenii vor avea o dorință foarte puternică de a avea libertate emoțională.

Cum influențează Superluna zodiile?

Luna Plină în casa dragostei

În casa dragostei, Luna Plină îi va face pe oameni să viseze cu ochii deschiși la partenerul pe care și l-au dorit dintotdeauna. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de persoanele care sunt deja într-o relație, acesta vor începe să își pună semne de întrebare cu privire la gradul de mulțumire pe care îl

acordă relației și vor începe să caute cele mai bune variante, pentru ca lucrurile să meargă și mai bine.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 14 iulie 2022. Sfatul zilei: zâmbește! Leii primesc o veste proastă, Vărsătorii au probleme cu banii! Cine are o zi foarte bună

Luna Plină va avea influențe asupra viitorului

Situațiile grele și tensionate din ultima vreme îi vor face pe oameni mai predispuși în ceea ce privește stările de stres și de dezechilibru.

Cu toate acestea, Superluna de astăzi îi va ajuta pe cei care se confruntă cu astfel de probleme să se relaxeze și să își reîncarce bateriile, pentru a avea parte de un nou început.